Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Uliczny bankomat Przekrzywia ideologie Korzyści ze wpłaty Zasapie się z czasem W korzystnej lokacie Śmiertelno - robotnik
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak dobrze, że bankomat automat.ycznie li_czy dzień dobry :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzien dobry, AUTOMATYCZNIE to mało powiedziane, według mnie to szczyt precyzjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie tylko :) Ech te bankomaty :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale swoją drogą , dlaczego nacechowałeś GO (banko.mat) tak pejoratywnie i to z premedytacją?
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest taki specyficzny bankomat, często na DK 1 odpłaca....:)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 acha, to już wiem; dzięki :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozjasniło się powiadasz? za mocno spałaś...albo nie spałaś...nie wiem jak to z Tobą jest :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekrzywiasz ideologie, Autorze?
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech rozparcelowujesz mnie kawałek po kawałka... nie ostanie się nic chyba.............
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ktoś musi sypać i mieszać piasek, by babki lepił ktoś ;)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja mam te babki lepić?
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co? kobietę chcesz zagnać do roboty? ;)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mowisz o sobie?
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, o sobie; mogłeś, Danielu, udać, że wyręczysz, takie nakreślić wrażenie dla niepoznaki... ale już wiem, że trzeba poprackować , więc lecę zrobić SOS :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli jednak chcesz żebym Cię wyręczał nie nadwerężał ?!
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skądże :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech sie znajdzie taki co kobiecie dogodzi....echhh
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a niech się znajdzie, amen
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam go odznacze
Rekomendowane odpowiedzi