wojciech szydło Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 te twarze twarze z bagien wykrzywione grymasem nagłego zobaczenia do zobaczenia po lepszej stronie tęczy a świeczki płonęły niosąc spokój te twarze twarze z bagien piekielne zakręty ostatnie pobocza brama żelazna jak ból matki te twarze twarze z bagien
Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Proszę wybaczyć, ale skojarzyło mi się z Józkiem:D Nie moja wina nooo, naprawdę:] Z tego względu oceny się nie podejmę. Przepraszam. Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 czy Autor mógłby, coś bliżej o tych twarzach? Co Poeta miał na myśli? Przeczytałam, milutko pozdrawiam - baba
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 no właśnie - jakiś tajemnico-smutny więc trudno ocenić a może się mylę - pozd. Waldemar
myślątko Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ja mam skojarzenie z ofiarami Jożina z Bażin :) przepraszam
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 skojarzyło mi się tak: droga wiodącą przez podmokły teren, ostry zakręt, samochód, który z dużą prędkością wpadł do topieli, zginęli w nim ludzie, ich pogrzeb. koniec. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi