zebra Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (już na forum) wersem znów bo nie dzieje się sam dobrowolnie w taki obraz układa się strach bo jesteśmy śnięci od rana na podobieństwo możemy nie wierzyć w nic --
zebra Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 nieśmiałe nawiązanie do "sto pięćdziesiątego piątego" Wojaczka
zak stanisława Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 dzieje się, ukłąsa, jesteśmy same czasownikowe zakończenia, jakoś m,nie - osobiście drażnią) ale co tam ja... nie znam się na Wojaczku. cmok
zebra Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 na potrzebę tego właśnie pytania jest dopowiedzenie w nawiasie tytułu:)
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 daj tu tego "sto pięćdziesiątego piątego" Wojaczka - bo nie mogę znaleźć, może się coś rozjaśni w tej tajemnej sprawie. Mnie w nawiasie też nic nie wyjaśnia. "dzieje się, układa się - zmień to koniecznie - z naciskiem na "się"! Coś o śnie - ale co??? Pozdrowionka - baba
zebra Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 drogie Panie, mnie osobiście nie przeszkadza to 'się', tym bardziej że w rytmicznym czytaniu usuwa się jakby (ee, przerzutnie, czy jakoś tak), ale liczę się z tym, że dzieje się tak tylko wtedy, gdy czytam po swojemu;) czy chodzi Wam może tylko o 'brzydkość' graficzną? przemyślę więc dokładnie. Wojaczek STO PIĘĆDZIESIĄTY PIĄTY DOWÓD NA TWOJE ISTNIENIE Werset snu co nie składa się sam bo nie dowolnie ale na obraz
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę można skrobnąć cuś jeszcze tak się dołożyło, żeby nie było na obraz jakiegotam: Wojaczka(; pozdr. ciepło
zebra Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 możliwe, że skorzystam z tej propozycji zdetronizowania 'się' dziękuję Pani bardzo i pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łojejj jaka Pani? uu prosze, pozdr. ponownie:)
Rekomendowane odpowiedzi