Łucja Barska Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 śnieg topnieje z drżącym sercem nie śpię już trzy noce czekam wiosno daje ci ostatnią szansę porwij mnie ty albo Ona śnieg topnieje odwracam od okna oczy już wiem wkładam czarną sukienkę
JacekSojan Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 rozumiem symbolikę tej czerni; ale to "drżące serce" nie robi żadnego wrażenia; wiersz wydaje się pusty, bez kontekstu; same poetyckości bez poezji; niestety; J.S
a._mrozinski Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 A mi podoba się bardzo. Może jest trochę nieporadnie, ale to nie zasłania myśli, zresztą z każdym wierszem może być zawsze coraz lepiej. Analogicznie mógłbym powiedzieć: jest poezja, brakuje trochę poetyckości. Arek
Rachel_Grass Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 zgadzam się z pierwszą opinią. dużo "niby liryki", a poezji ni ma. jakoś tak utonęła między wersami, ale kto wie, może da się ją wyciągnąć? pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi