Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 S t r o f y w e r s a m i s z a r p a n e r ó w n o p o r o z d z i e l a n e J a s i ę w k u r z y ł e m i w e r s y w k o l u m n y z m i e n i ł e m M a m n a d z i e j e ż e b u n t t e n n i e z d u s z o n y z a p r o w a d z i d o w o l n o ś c i u p r a g n i o n e j W s z y s c y w s z a k w o l n o ś c i p o t r z e b u j e m y w k t ó r e j s w e s k r z y d ł a r o z w i n i e m y
IN Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 eeeeeeetam co to za bunt kiedy napisany szyfrem? całkiem pozbawiony impetu ;)
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 wszyscy wolnosci potrzebujemy w ktorej skrzydla swe rozwiniemy ;) niby tak..
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 trochę, jakby ociekał ten bunt (wizualnie), ale podobno(mogę się mylić), co trzeci z nas, to Chińczyk - może warto zacząć się uczyć tak czytać? ;) Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 a mnie się pdodoba tylko wyrównać trochę te kolumny (tutaj trudno, ale na kompie można sobie w excelu łądnie zrobić) Bo w sumie to czemu nie pisać z gory na dół? P s r i z ę y d ł b ą u c n z t a u m ! pozdr
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 dziękuje za komentarze. wyrównam to w excelu i wprowadze :D d z i ę k u j e z a p r z y ł ą c z e n i e s i ę d o b u n t u
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 musze przeprosić za nie wyrównanie ale koputer mi już od dłuższego czasu siada i nie zawsze słucha moich poleceń :/
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 ech... naprawdę przepraszam za tę kompletnie nie udaną grafike słowną ale coś mi nie wychodzi... a stwierdziłem że mimo wszystko tak będzie chociaż czytelnie. przepraszam...
Rekomendowane odpowiedzi