Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tadeuszu. Serdecznie dziekuje za miłe słowa.Pozdr..))

Mario. Dziękuję i uśmiech dla Ciebie. Pozdr..))

Marku.Bardzo dziękuję za komentarz i za życzenia dla dziewczynki ale tak to już jest, że nie ma się z czego cieszyć jak piękny taniec się skończył.,no ale cóż.. Serdeczne pozdrówka

Romanie. Pomyślę czy odzwyczajnić?Bardzo dziękuję za miły komentarz i cenne uwagi. Serdeczne pozdrówka.

Mirku. Dzięki, że przeczytałeś. Widzę, że jesteś pewien, że zakończenie żle wypadło, że wielokropki- to rozumiem ale, że zakończenie wypadło z koła - tego nie rozumiem. Jeśli będziesz uprzejmy jaśniej będę bardzo wdzięczna. Pozdr..)))

Opublikowano

Mirku!
Bez urazy ale co Ty kombinujesz? Nie chcę Cie posądzać o nie zrozumiemnie tematu bo na pewno znasz się na poezji lepiej niż ja. Ja w tym krótkim tekście przedstawiłam kawał życia to nie świat dziewczynki wypada z koła tylko ona sama.
Dziękuję bardzo, że chciałeś mi poświęcić czas. Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zauważyłaś, że "niechcący" otworzyłem furtkę dla interpretacji niezgodnej z zamysłami Autorki, a jednocześnie pozostawiłem dosłowny przekaz, który nie zawsze jest dobry?
Pozostaw troche swobody czytelnikowi. Reportaże mogę sobie poczytać w gazetach codziennych.
Pozdr.