Judyt Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 jakby nie wiedział służy pośród z dedykacją najbliższym ocaleniom gdzie na skraj kroków zamyślone skargi słyszeli dźwięki łez by znów narodzić się przez czas największy sprzymierzeniec nie pytaj mnie ile pod parasolem kryje czyjś grzech a każdy dzień w czułości siły oddawanej im w cierpieniu tym więcej miękkie ramię bezkresny owoc tchnieniem zaiste pomagasz bym mogła ufać wschodząc w krystaliczną woń w leciutkich dotykach nakłoniwszy do poszukiwań z dreszczem ze spowiedzi splatając pocałunek w głowę po opowieści wola trwania a spróbuję rozwinąć tęczę gdy rozjaśniasz i nie wiem czy tak dalej profesjonalnie dorzucisz kredki trzech domów wysokich 18.02.08r.
Pancolek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 'jakby nie wiedział służy dlaczego' - to mi nie styka i nikt mnie nie przekona, że to po polsku ;D Generalnie bardziej mi się podoba, niż poprzedni. Nie będę się zagłębiał w szczegółowe uwagi, bo masz taki a nie inny styl i w dodatku i tak mnie nie posłuchasz ;p + Pancuś
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancusiu dziękuję za wszelkie uwagi w tym parasolu nie zmienię niestety bo uparciuch jestem taki troche, generalnie dzięki za obecność pozdr. ciepło:)
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm dzie wuszko a co mnie grzechy innych obchodzą w sensie że kazdy na dobrą sprawę za siebie się zatroszczyć powinien, ważne że mam swoje, a poza tym Grzech taki idzie sobie przez wieś i worek piasku niesie a przez dziurke piasek ciurkiem sypie się za grzesiem? ha! to ci piosnka;) ( a swoją drogą ciekawe co zmalował) dzięki za obecność, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancusiu dziękuję za wszelkie uwagi w tym parasolu nie zmienię niestety bo uparciuch jestem taki troche, generalnie masz rację i to bardzo, dzięki za obecność, a może i zmienie.. pozdr. ciepło:) (styl to pojęcie względne he)
Emu Rouge Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Judytku!! po pierwsze, ja też uważam że styl masz swój jeden jedyny niepowtarzalny i to jest fajne:) po drugie, mnie też to 'dlaczego' zgrzyta na początku. po trzecie, znajduję tu mnóstwo fragmentów bardzo dla siebie. Tak jak pisałam w warsztacie, podobał mi się odrobinkę bardziej (czyt: bardzo bardzo bardzo), jak był trochę krótszy. Ale to już wiesz, więc nie będę przedłużać;))) pozdrawiam ciepło! aga
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 bezkresny owoc tchnieniem zaiste---super slowo, wychodzi z uzycia a szkoda pomagasz bym mogła ufać wschodząc w krystaliczną woń w leciutkich dotykach . ta zwrotka cala do kupienia i j.w. cmok
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego dlaczego- nie było, może i niepotrzebne dopisałam mmm dzięki za obecność i słów garść bardzo, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za darmo, dzięki P.Stasiu za obecność pozdr. ciepłe
Judyt Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Fagocie za obecność i podobanie oj ukłonik, pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi