Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie mogę tego pojąć do końca, że ja podobny jestem do słońca. Łysiny nie mam to i nie świeci, słońce bezdzietne a ja mam dzieci. Pomimo tego słyszę od brzasku.moje słoneczko, mój ty głuptasku. To słowa żony a z nich wynika żem łysy, głupi ... - kto tu ma bzika?
Magnetowit_R. Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 haha zaczynam lubić twoje rymowanki ta mnie rozbawiła:) a miła pobudka to dobry poczatek dnia. pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor także i to często kiedy projekt w nim dojrzewa nim napisze i go prześle ze swej pracy się naśmiewa. Właśnie temu mają służyć najzwyklejsze, proste rymy a gdy humor się z nich sączy wtedy wspólnie się bawimy. Tutaj wtrącę swą uwagę - śmiech być musi stonowany by broń boże nam od śmiechu nie pękały w domu ścianypozdrawiam HJ
Waldemar Talar Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetnie Henryk- słonecznego dnia życzę- Waldemar
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Czyż nie za dużo już tego słonka do swojej córki rzekła biedronka, jak ty wyglądasz, spójrz na swe ciało co się z twoimi piegami stało. To z winy słońca, z jego nadmiaru nabrały takich wielkich rozmiarów i to co było kiedyś nadobne dzisiaj do wielkich kropek podobne. Ja ciebie błagam kochana córko żebyś zechciała usiąść pod chmurką albo pod liściem choćby złocienia lub też gdzie indziej poszukaj cienia. Więc posłuchała się córka matki frunąc spogląda gdzie róży kwiatki przed silnym słońcem ciało jej schronią i gdzie się można napawać wonią..I wzajemnie – pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Za te miłe, ciepłe słowa chociaż nie ma ich za wiele także moją serdecznością dzisiaj z Tobą się podzielę. Za pochwałę moich rymów bardzo pięknie Ci dziękuję i na dowód mej wdzięczności co poniżej, dedykuję. Dla Fagota czytelnika, dla Fagota recenzentajak Ty komuś tak ktoś Tobie - stąd ten wiersz i jego puenta.pozdrawiam serdecznie HJ
Tali Maciej Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ja też mam bzika gdy czytam wierszyki treść nie umyka w szacie liryki pozdrawiam(-:
Johny Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja wiedziałem że dworzanie to są strasznie wredne typy lecz naprawdę drogi panie nie podejrzewałem nigdy że ktoś użyć byłby w stanie sposobu tak perfidnego na bezczelne wręcz wyśmianie Ludwika XIV
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też nie jestem naturystą i tych ludzi bardziej cenię, którzy chroniąc swoje ciało zakładają nań odzienie. Z treścią wiersza jest tak samo gdy liryka strojna w szaty to spod pióra pana Iksa płyną niezłe poematy. Ja zaś jako terminator też postępy pragnę czynić a że ciągle stoję w miejscu nie mnie za to trzeba winić.pozdrawiam serdecznie HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej już być podłym typem albo wrednym dworzaninem niż pochlebcą co królowi gdy ten oddać chce urynę pod królewskie genitalia złoty stawiać mu nocniczek i z uśmiechem cicho prosić - niech wysiusia się Ludwiczek.
HAYQ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Wena mi się Henryku, gdzieś w ciepłych krajach byczy, klnę, jak ten szewc pod drzwiami, bo bez niej... nie wypada. Już wkrótce w skąpą kieckę zestroję ją, lub smyczy użyję i wpadniemy z beczułką... do sąsiada. Pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Spójrz nawet aura sprzyja by przysiąść gdzieś na piwie a co do Twojej weny to wierz mi, że się dziwię bo chyba nieroztropne, że tak samopas chadza i może z tubylcami nie powiem, że Cię zdradza lecz jakieś tam flirciki na pewno miejsce mają a tutaj ORG-owicze na powrót jej czekają. Pozdrawiam HJ :)))
Rekomendowane odpowiedzi