Waldemar Talar Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 czemu los za chwilę zwątpienia tak nie wymiernie do niej karze i zezwala by boleśnie i długo człowiek za nią płacił zamiast przymknąć wzrok i pozwolić to odkręcić przecież to tylko chwila a nie przestępstwo
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziubałam ciut,pozdr. ciepło
Atena Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. politerowało się? pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziubałam ciut,pozdr. ciepło dzięki Judyto-skorzystam z twych podpowiedzi wiersz teraz nabrał rumieńców. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. politerowało się? pozdrawiam dzięki Ateno-już poprawiam. życzę zdrówka Waldemar
Don_Kebabbo Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Tak naprawdę ważna jest tylko chwila Ta chwila Miła czasem to błąd (Grabaż) Tak mi się skojarzyło. Pierwsza strofa ok, ale pointy nie kupuję. Pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Trochę mi to kluczy w miejscu ale ogólne wrażenie jest całkiem pozytywne. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziubałam ciut,pozdr. ciepło dzięki Judyto-skorzystam z twych podpowiedzi wiersz teraz nabrał rumieńców. pozdrawiam Waldemar no proszę (;to się rumienię pozdr. ciepło
Waldemar Talar Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny Don Kebabo-miło że choć fragment się spodobał. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówi się trudno Premierze pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi