egzegeta Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 nie wiem co robić bezmyślność bierze górę nie chcę tylko nie wiem jak2008.02.14 1
Judyt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 to wcale nie wygląda że z czarnej to bardziej jawi się jak co robić bo ręce opadają, tak się widziało pozdr. jak zwykle
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 poza beznadziejnością sytuacji świetna logiczna konstrukcja ;) Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Egzegeto, czarne skrzynki zwykle spadają na dół, dlatego uważaj z tym braniem góry. pozdrawiam :)
Baba_Izba Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 wiedzieć jak "chcę", znacznie łatwiej niż jak "nie chcę". Niektórzy, dochodzą do tego latami, a inni nigdy. Ważne - chcieć. Wiersz dla myślących. z pozdrowieniami - baba
egzegeta Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to skonstruowane, że można i tak;)
egzegeta Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla jednej strony "beznadziejna";) dzięki
egzegeta Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od Ciebie Beenie mogłem się spodziewać, że o górach zwłaszcza wysokich - zagaisz:)
egzegeta Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i czujących bluesa;) dzięki Ci Zacna Kobieto / ta Baba Izba - nijak mi nie chce przejść- za szeroka/
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i czujących bluesa;) dzięki Ci Zacna Kobieto / ta Baba Izba - nijak mi nie chce przejść- za szeroka/ Daj się ponieść bezmyślności.
egzegeta Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie każda młoda peelka tak bez rozumuje;)
Emu Rouge Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 nie wiem co robić bezmyślność bierze górę nie chcę nie wiem tylko jak a ja tak sobie poprzestawiałam;p od razu jak czytałam to mi-sie tak wyrazy pomieszały i musiałam napisać;p fajny tytuł, można by do niego sporo ciekawego wiersza dopisać, tak myslę...i to co już-niezłe:) pozdrawiam aga
Baba_Izba Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i czujących bluesa;) dzięki Ci Zacna Kobieto / ta Baba Izba - nijak mi nie chce przejść- za szeroka/ bo jest! ale czuje bluesa egzgazeto i czuć będzie, choć nos ma malutki. pozdr.-baba
egzegeta Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem można i na innych 10 sposobów tym lepiej dla tych wersów. a dopisywać nic nie będę, bo wtedy gadulstwo wolę lapidarność;)) dziekuję i pozdrawiam Panią Agę
egzegeta Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i dobrze;) też pozdro- exgazeta:)
Rekomendowane odpowiedzi