Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (wersja skrócona) Dzień czternasty lutego- świętego walniętego. Kupid szasta strzałami, mnie omija bokami. Ślepiec świata- może tak by go zwać? często strzela, nie umie trafiać Ślepa miłość, tak powiadają, lecz oni go nie znają. Na okuliste go nie stać. Kupid-bidula, musi tak trwać. Przepraszam Cię, wszak tyle miłości dajesz. Jesteś samotny, sam miłości nie zaznajesz.
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 dzień czternasty lutego- świętego walniętego. kupid szasta strzałami, mnie omija bokami: spóbuj poskracać może tak? cmok
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Dziękuje za poprawe, którą z wielką chęcią wprowadziłem. i tylko jedno pytanko,a mianowicie czy reszcie też przydałoby się skrócenie czy nie jest tak źle? pozdrawiam...
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Dobrze radzi Stasia Żak, resztę też - tak myślę, bo z rytmem się nie za bardzo będzie... Największy ślepiec świata- tak powinni go zwać, strzela na oślep, rzadko celnie trafia psia mać to nie propozycja, tylko przykład, Pozdrawiam.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Dziękuje bardzo za rady, popracuje nad tym i jak uda mi się skrócić to zaraz poprawie. :) pozdrawiam...
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zmiany wprowadzone (lecz czy lepsze??). Tych co tu jeszcze zaglądają i wypatrują zmiany bardzo przepraszam za tak długi okres od wersji pierwotnej.
Rekomendowane odpowiedzi