Beenie M Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 szybko szybciutko dziwnym zrządzeniem losu po rosyjsku będzie wracało jeszcze długo po tym jak ich dogoniłeś trudno biec w ciemności nogi odmawiają ciało odwykłe bardziej ciąży niż pomaga słońce dzisiaj na krótko wychynęło zza starej topoli musnąć miejsce po dacie przyklejonej do słupa 4 lutego 2008 r.
egzegeta Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witaj Beenie bez cienia wątpliwości wspomnieniowy nastrój. Ale zastanawiam się, czy szybciutko jest właściwym słowem wszak ono pieszczotliwe. Raczej widziałbym - szybciej Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witaj Beenie, dawno Cię nie czytałem. Chyba bardzo osobisty wiersz z rosyjską nostalgiczną nutą. Chyba kogoś wspominasz, ze smutkiem, ale ładnie. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak samo myslę, cmok Beniutko,
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Data wspomnienie, lub data do zapamiętania, do "wyrycia" w świadomości peela jakichś zdarzeń, lub osoby... kogo warto pamiętać. Beenie, miło Cię widzieć, serdecznie pozdrawiam... :)
Beenie M Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Egzegeta Egzegeto, słowo w brzmieniu chociaż pieszczotliwe, ale nie do zmiany, wszak ono cytowane. Dzie wuszka Bardzom rada, bo rzadko mi się zdarza podobanie u Dzie wuszki. A może to dzisiejszy dzień taki hojny w serdeczność.HAYQ A no dawno, HAYQ, nie bywałam na poetyckich salonach ;) Może w końcu wrócę do tego świata, może znowu zaczną mi się splatać myśli w warkocze. Żak Stanisława Witaj Stanko, cmok odwzajemniony.Nata Kruk Najważniejsze daty w naszym życiu - data narodzin i data śmierci – właśnie takie do wyrycia zarówno w sercu, jak i w kamieniu, szczególnie, gdy dotyczą bliskiej nam osoby. Jak zawsze, miło Was gościć. Pozdrawiam ciepło wszystkich
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 jest w tym wierszu pewien niepokój, ale podoba mi się,
Pancolek Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Beenie, zgadzam się z Sylwkiem. Niepoki i przy tym jest wprawnie napisany, a ostatnia strofka wyjątkowo urodziwa. + Pancuś
egzegeta Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze Beenie - nie ma sprawy ja odczytywałem to tak na szybko w innym kontekście gdzie przy okrzyku ckopee - można było oberwać kolbą przez plecy:( Tu jednak sympatycznie. Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Sylwester Lasota i Pancolek Jeżeli wyczuwacie niepokój, to dobrze, bo miał być, jeżeli się podoba, też dobrze, bo zawsze lepiej dla autora, jak jest coś na tak, gorzej, jak na nie. Egzegeta Na szybko, czy nie na szybko, ale ważne, że zawsze gościsz z komentarzem (niejednokrotnie pomocnym). dziękuję i pozdrawiam serdecznie
John_Maria_S. Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Wreszcie sie zalogowałem.. to dobrze, że w końcu znowu zaczełaś pisać...Masz rację po rosyjsku wraca bardzo długo...czasem 50 lat :))) Pozdrówka.
Beenie M Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Johny, zobaczymy, jak to będzie; miło Cię widzieć zalogowanego ;) pozdrówka odwzajemniam
Beenie M Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :P
Rekomendowane odpowiedzi