Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 choć nie zdążyłeś poetyczności uczynić dorosłą sędziwie siwą w twojej wiązanej sznurówką mowie mam szept krakowa wisły potencjał brat adaś odą przepełnił skronie i sznurowadła od butów pięknych które dostałeś od rady świata na co ci teraz w bosych zaświatach?
Armand Duval Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zdecydowany plus , dobrze napisany , zwarty, czuje się jego prąd, choć porozbijane wersy nieco utrudniają czytanie poczułem rytm czytając go dopiero 3 raz puenta inesamowicie zapada w pamięć i podkreśla klimat
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pięknie to napisane. Czuję każde słowo z tego wiersza.... Pozdr..))
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo Panie Duvalu - cieszę się, że zachciał Pan do mnie zajrzeć, miło, że wiersz się podoba pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wielki to dla mnie komlement -dziękuję serdecznie Pani Jano pozdrawiam gorąco
Paweł Graczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tytul sprawił, że przeczytałem ten wiersz, bo lubie pisanie Bursy. I się opłacało. Bardzo dobry wiersz, choć te wersy faktycznie trochępocięte. Pozdrawiam. P.G.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "bose zaświaty", do których zawsze się zdąży, to najpiękniejsze z wizji; dziękuję A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło słyszec takie słowa - dziękuję za poświęcony czas, także bardzo lubię Jego pisanie - co jest chyba oczywiste: ) pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja dziękuję Joasiu - bardzo mi miło pozdrawiam goraco
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Skoro poezja Adama nie zdążyła stać się dorosłą, to pewnie jest wiecznie młoda i żywa.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba źle mnie zrozumiałeś Macieju - wiersz opowiada o andrzeju - nie o adamie - puenta jest tez nawiązaniem do jednego z jego wierszy (andrzejka) pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja dodaję do ulubionych :)) pozdrawiam Emilka
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję - wleźć komuś w ulubione to nie lada sztuka... pozdrawiam serdecznie [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 21-05-2004 14:33.[/sub]
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ponieważ żaden mądry komentarz (niemądry również) nie przychodzi mi do głowy to ja tylko, że się podoba, a bose zaświaty najbardziej
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poeto... : ) dziękuję Ewciu
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, cieszę się, że zechciałaś mnie odwiedzić pozdrawiam
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale! Wiersze czytam "sercem". Nie potrafię akademicko rozbierać na czynniki pierwsze, ale to właśnie serce mi podpowiada, a rozum przytakuje, że Pana wiersz jest piękny. Moje gratulacje. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokręciły mi się imiona jak pisałem. Nie Adam tylko Andrzej.Mam nadzieję że się nie obraziłeś? A co do treści wiersza, pisałem jak czułem, choć poety o którym mowa nie miałem okazji poznać i jego twórczości.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie Panie Marku - cieszę się niezmiernie pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obraziłem? przecież nie ma o co... a Burse polecam, uważam, że warto - a i metafora z wiersza powyżej stanie się bardziej zrozumiała pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi