Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poddać się sobie Rzucić do walki Poczuć ból wroga Walczyć wciąż walczyć Śmiać się z przegranych Dobijać słabych Oddać się mocy Nie dać się zabić Poczuć ten zapach Wytoczyć krew I posłać Bogu Swój pusty śmiech
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 utworek mi się podoba :) - nadaje się na tekst piosenki
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś tak czułem;)
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Gabriel! "Śmiać się z przegranych Dobijać słabych " - rzeczywiscie ciekawe marzenia ?! chyba troche przesadzone wiec nie dziwi ze na koncu tylko stac na pusty smiech....ale jesli gzies to drzemie w czlowieku ? no coz...., a jednak ekspresja wiersza mi sie podoba (: pozdr, M+A
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Mario za komentarz, a na pytanie czy to drzemie w człowieku każdy musi odpowiedzieć sobie sam. I dzięki Gosiu:)
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Faktycznie jak na marzenia to dziwne troche one są
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekawy,prosty lecz skomplikowany. Powiem, że ludzie walczą w imię Boga. W imię Boga mówią o pokoju. W imię Boga zabijają i tpd. Może dlatego w Twoim wierszu pojawił się ten uśmiech.
Gosia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytalam ten wiersza poraz kolejny (mam go w swoich ulubionych :] ) i zgadzam sie ze bylby to swietny tekst piosenki i to jeszcze jakiej piosenki punk-rockowej :) umie tu ktos fajnie spiewac ? :D pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi