Seler Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (...) dwa nawiasy trzy kropki trochę jak kamyk który miniesz bez cienia zainteresowania (wszak kamienie nie świecą) za tym kamykiem mogą się kryć zarżnięte litery arbitralnie pozbawione znaczenia straszna to rzecz być tak wyciętym w pień pięć znaków milion tajemnic a ty przechodzisz wzrokiem obojętnie zaczyna się od liter przechodzi na języki kończy się na ludziach
ava mirabell Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ' się, od, na ' - out i pointa super: 'zaczyna od liter przechodzi na język kończy na ludziach' - tak mi bardziej zapada w pamięci (subiektywnie) wyżej nieco do reducji; ' trochę, który, jak, za tym, się ', można zwięźlej, bez straty dla konceptu, proste, a błyszczy, bym powiedziała ;) pzdr; sdcznie ) zw - sze a.m:)
HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 może być też wyrwaniem z kontekstu i malizną, wyrazu "nie"-wpisanianiem, ja ku... ja kubowszczyzną ? ;))
Rachel_Grass Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 jestem na tak, daję plusa, pozdrawiam. i przepraszam za nienaturalną wstrzemięźliwość w wyrażeniu opinii.
Don_Kebabbo Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 zaczyna się od liter przechodzi na języki kończy się na ludziach Świetna pointa, choć w kontekście (...) równie dobrze mogłoby się zaczynać od znaków (ale znaki są w strofie wyżej, więc nie). Hmm, nie jestem pewien, ale ( ) to chyba jest jeden nawias, tyle że otwarty '(' i zamknięty ')'. 'Się' w ostatnim wersie mam wrażenie, że niepotrzebne. Do treści nie mam zastrzeżeń - dobrze pomyślana i w sumie całość na plus. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi