HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 na lewą stronę zakłada życie i śmierć tył na przód wierzą
ava mirabell Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na setkę gdzieś to czytałam, trafiło i trafia, skoro pamiętam:) dobra maksyma, pzdr; sdcznie) zw - sze a.m.
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 hmm, zamyśliłam się. myk
Marusia aganiok Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Przychylam się, że to dobra maksyma:P Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 podoba mi się inaczej nie da rady :)) pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 HAYQ! wierzą Szukają odpowiedzi i znajdują. Skondensowana miniaturka zawierająca wiele treści. Uśmiechu.
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 HAYQ, trzeba w coś wierzyć... ;) a za miniaturę plus ! Pozdrawiam... :)
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. max, to fakt - zadowolony i ferajna śmieszna w kupie kilku zamyślonych gra: orzeł, czy reszta? ;) można i tak, dzięki za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że Cię zatrzymało Stasiu Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale działa na różne strony jw. : Dziękuję z wizytę, pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Dla mnie to bitewna miniaturka. Oj tak - zgrabnie wtedy brzmi ;) + Pancuś
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedni znajdują i się ślinią drudzy pod prąd płyną trzecim to obleci a nadzieja dzieci? Dziękuję Marlett, pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na szachownicy mojego życia nikt nie prowadzi zapisu zdarzeń tych nietrafionych, które pod kreską niechlubnie giną jak setki marzeń. Pozdrawiam HJ
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, ciekawe co na to Kasparow ;) Dzięki serdeczne z a wizytę, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówisz o bitwie z myślami? :) Dziękuję, że zajrzałeś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może ją wrzucić do piwnicy i chwilą żyć całkiem na maxa kreskę zostawić na granicy nie myśleć że wciąż bije taxa? to trudne, wiem, kiedy się jest w grze. Dziękuję Henryku, serdecznie pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale, jak się da, to wal śmiało ;)) Też cieplutko :)
Tali Maciej Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ciekawe spojrzenie, lapidarność dobrze tu wygląda p.s mój pierwszy wiersz jaki dodałem do ulu jakieś dwa i pół roku temu, też o szachach www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=25400 pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Chryzantema czytałem, ale dzięki za przypomnienie. Wiersz ok. Tytuł mojego wiersza też nie jest przypadkowy. Szachy i np. poker mają coś ze sobą wspólnego - tę lapidarność właśnie, nieokazywanie emocji. Najmniejszy grymas może zdradzić gracza. W życiu podobnie, do gry wchodzą najlepsi gracze, co nie znaczy, że najlepszy znaczy - uczciwy :( z wyjątkami oczywiście - w jedną i drugą stronę :) Inna sprawa, że niektórym ta gra tworzy pancerz, z którego już ciężko się potem wydobyć. niektórym nawet na tym nie zależy, bo by być sobą jest trudniej ;) Dziękuję za wizytę, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi