jeszcze niemetaliczni
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Poet Ka 3 009
@Berenika97 dziękuję
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez LessLove · Opublikowano
Wcześniej, Tak na początku Bez pytania, obcesowo Poeta wymyślił mój świat Pytam: po co? Pytam: dla mnie? Świtem, o samym brzasku Wyłożył go na straganie W tak bezwstydnym nadmiarze! Pytam: czy warty przeżycia? Ja sam Wolę stwarzać światy! Obmierzam je regułami! Moją godnością jest błądzić!! Nic nie zrozumiem bez Niego. -
Przez Mel666 · Opublikowano
@Charismafilos hmmm...potraktowałam ludzkie pragnienia i słabości jak rodzinę spotykającą się na wspólnym zjeździe. Resztę wolę zostawić interpretacji. Nie chce mowic wszystkiego wprost -
Przez .KOBIETA. · Opublikowano
@LessLove potrafię sobie wyobrazić Twój świat ! Na zaciszuZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
i siebie w kapeluszu, na jagodach czuję, że napiszesz tam coś ważnego! Zastanawiam się jaką ciszę słyszysz kiedy zamykasz oczy? Dziękuję za zaproszenie!Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ojej ! skąd ja go wezmę? Takiego oficjalnego? @Nata_Kruk dziękuję! Pomyślę pozdrawiam serdecznie! -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@Mel666-Classy co do wiersza... mnie zawsze ciekawie imperatyw/intencja :) -
Przez marekg · Opublikowano
jest dzień otwarty w okiennicach na oścież wędrowne ptaki rozhuśtały przestrzeń nie pytam już o nic między błękitem a skrawkiem kartki jest obłok niedomówień czerwiec rozpaczliwie przegania szpaki z kolorów dojrzałej czereśni
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi