Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 24 stycznia 2008 roku o godz. 17.00 w Kawiarni Artystycznej Centrum Kultury i Sztuki w Ciechanowie miała miejsce promocja XII Ciechanowskiego Almanachu Poezji „ROZMOWA POKOLEŃ” wydanego przez Odział Ciechanowski Stowarzyszenia Autorów Polskich. Wielkie podziękowanie dla redaktora almanachu Ewy Stangrodzkiej i kolegium redakcyjnego w składzie Sławomir Zdun, Anna Zdun i Jolanta Redwanowska. Wydanie było dofinansowane z środków Starostwa Powiatowego w Ciechanowie i Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego. ISBN978-83-925373-8-0. W almanachu znalazły się wiersze znanych Wam: Mol Książkowy, Bartosz Cybula, Iza Smolarek i Messalin Nagietka – (może ktoś jeszcze – przepraszam jeśli pominąłem) Bardzo dziękuję za umożliwienie druku dwóch wierszy. MN
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Naprawdę gratuluję. Jest to sukces, którego można się było spodziewać, więc zachwyt ukryć zdołałem.
e-m-e-m Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 w górę uszy panowie, gratulacje :))))))
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale pierwsza wymieniona to Pani, hihihi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale pierwsza wymieniona to Pani, hihihi MN trzecia wymieniona też, jajć, jak mogłem to zrobić, przepraszam MN
ksiazkowy mol Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 no i po promocji. wiersze czytała p. Krystyna Czubówna, na okarynie grał ks. Marian Kosiński. Mess był 5 minut, po czym się zmył i przyszedł na sam koniec. orange sok goście wypili, trochę porozmawiali po czym wyszli z almanachem/ami w dłoni.
Rachel_Grass Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 kapelusze z głów gratulacje! :)))
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałem zajęcia, nie mogłem odmówić, zresztą jakoś nie przepadam za wielkimi grupami, przepraszam MN
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałem zajęcia, nie mogłem odmówić, zresztą jakoś nie przepadam za wielkimi grupami, przepraszam MN Messa, nie przepadaj nigdy, ani za wielkimi, ani za małymi ;) zdrówka i gratulacje pzr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gratulacje,pozdrowienia.
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 wielkie rzeczy się dzieją zaprawdę ;) pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałem zajęcia, nie mogłem odmówić, zresztą jakoś nie przepadam za wielkimi grupami, przepraszam MN Messa, nie przepadaj nigdy, ani za wielkimi, ani za małymi ;) zdrówka i gratulacje pzr. b mam problem z utożsamieniem się ze średnią grupą, hi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głowy z czapek! hi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczą wielką jest Twój tomik MN
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa, nie przepadaj nigdy, ani za wielkimi, ani za małymi ;) zdrówka i gratulacje pzr. b mam problem z utożsamieniem się ze średnią grupą, hi MN bo ogólnie średniactwo jest do dupy ;) akcent na: nie przepadaj! pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 jajć, bo jeszcze wyjdę za klaustrofobika albo chorego na coś tam, nic z tych rzeczy, nie byłem w tym gronie najważniejszy, wiem kto włożył mnóstwo pracy w almanach i jeszcze raz dziękuję za zaproponowanie mi aby były w nim moje wiersze, dziękuję i jeszcze raz dziękuję, wiadomo - ostatnio poezja schodzi na sam koniec zakupowej listy Polaków, moze kiedyś to się odwróci, ale kiedy? MN
ksiazkowy mol Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 z wrodzonej skromności nie wypada mi się chwalić. a poezja no cóż zawsze była na szrym końcu, taki już jej los. Jola :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziękujcie jak i ja dziękuję Ksiązkowemu Molowi, bardzo dużo pracy wniósł w ten almanach, nie będę jej wydawał, ale gdyby nie ona, czy w ogóle byłoby coś? MN
jolanta_redwanowska Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 no właśnie czy by było?? do dnia dzisijszego nie ma trzynastego almanachu. prawa ręka pani redaktor nie mieszka pod ręką , to i trudniej coś zrobić
Rekomendowane odpowiedzi