izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podchodzą zaklęte zwierzęta Cierpką,nocną drogą, Wysuwają się szepty Z ciemnego tataraku. Dotykam twarzą ziemi, Zielonej,ciepłej matki. Jeszcze kilka spojrzeń, Jeszcze trzy oddechy... Więc to tak Wypada się z gniazda...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jedyne co mi przeszkadza to brak tytułu - wiersz przez to jest 'łysy': ) pomijając jednak ten fakt wiersz zrobił na mnie pozytywne wrażenie - gratuluję pozdrawiam
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Długo myślałam nad tytułem.Muszę przyznać, ze nadawanie tytułów stanowi dla mnie duży problem,zawsze troche boję sie zdeterminować odbiór.Dzieki za komentarz:)
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 spodobały mi się dwa ostatnie wersy. pozostałej części wiersza czegoś brakuje. wersy 5-8 najbardziej psują całosc.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Cierpka nocna droga" i pointa podoba mi się. Ładnie napisane, nie wprost, a więc jest możliwośc różnej interpretacji.Pozdr..)))
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki Jano za komentarz.w poezji dowolność interpretacji to chyba to samo co wolność słowa?
Rekomendowane odpowiedzi