Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Unieś głowę nad horyzont Dawnych jaźni, zwidów, marzeń, Tych zamkniętych linią krzywą. Czy są one jeszcze ważne? Myślą, wznieś się ponad poziom Przyzwyczajeń i schematów. Spróbuj jaki ma smak obłok I się zachwyć pięknem kwiatów. Poczuj zapach pól i lasów, Ich aromat poznaj wiosną. W gęstej trawie poleż czasem Czy ją słyszysz?– szeptem rośnie! Wraz ze słońcem rusz w zawody Promieniując śmiechem ciepłym. Gwiazdom oddaj senność powiek A z księżycem nockę przepłyń. Rankiem zerwij listek z drzewa I trzymając mocno w dłoni Westchnij: „Uchyl rąbek nieba I pamiętaj Panie o mnie”.
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie, podoba mi się. Zrezygnowałbym jednak z dużych liter i te dwie zmiany wprowadził. Co do jednej, nie upieram się, ale "z słońcem" nie może być. Ogólnie bardzo lekko i pozytywnie. I czuje się wiosnę :) Pozdrawiam
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 -po zmianach H.jest lepiej. -mam problem z tytułem.wychodzi na to,że rada dla boga i pamiętaj o mnie.... imperatwnie prawie...jeszcze pomyślę. -wczytuję się w pana wiersze z przyjemnością. sal
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 ten wiersz dokładnie oddaje to, co czuję...ta radość życia!!! bardzo mi się podoba pozdrawiam słonecznie:))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki poprawiłem:) pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi ale warsztatu mi brakuje - uzupełniam POzdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. radość życia - jak bardzo potrzebna :)) pozdrawiam Jacek
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 radość jak chleb powszedni do życia potrzebna gdyby był w P mogłabym zabrać, poczekam cmok Jacku,
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. magia limitów działa:) pozdr Jacek
Rekomendowane odpowiedzi