Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 zaszywają skórę przez wszystkie nieufności zakopane po brzegi ziarna rozrzucane nieoczekiwanie prowadzą na Syjon wyżej nie mogą być twarde podatność na ości stają kontrowersyjnie 3.01.08r.
IN Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 i ja myślę, że "podatności na ości stają się kontrowersyjne" ;) :)))
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność i słowo dobrze że jesteś pozdrawiam ciepło
ava mirabell Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ' niekochania z nieufności zaszywają skórę' to kawałek cierpkiego tortu prawdy, który uczknęłam jako nutkę myśli w skomplikowanej melodii uczuć, zachowam to motto,:) pzdr, sdcznie:) zw - sze ;) a.m.
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ' niekochania z nieufności zaszywają skórę' to kawałek cierpkiego tortu prawdy, który uczknęłam jako nutkę myśli w skomplikowanej melodii uczuć, zachowam to motto,:) pzdr, sdcznie:) zw - sze ;) a.m. dziękuję za uczknięcię jeśli przyda się- bierz :) oraz obecność pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 niekochaniazaszywają skórę przez wszystkie nieufności zakopane po brzegi ziarna rozrzucane nieoczekiwanie prowadzą na Syjon albo trafiają do wnętrza Syfonu //// to tak po mojemu puenta jak współczesny czyściec no cóż wieczności.
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność i Twój wysiłek aż tak bardzo było nie podkreślać, choć współcześnie nadają się oba, dzięki wzajemnie.
Mr.Suicide Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 zakopane po brzegi ziarna rozrzucane nieoczekiwanie prowadzą na Syjon to znaczy, że jakkolwiek by nie było wszystko wróci do równowagi, co więcej - Syjon to przecież miejsce powszechnej zgody, ładu - będzie wówczas o wiele lepiej, jak dotychczas, bowiem wszelkie kwestie zostaną rozwiązane, bądź wszystko znajdzie swoje miejsce. jednakowoż wszystko ma swój kres, jak choćby ludzka cierpliwość, czy zaufanie wobec drugiej osoby - może być raz czy drugi nadszarpnięte, ale czy będziemy w stanie, po kolejnym razie, ponownie uwierzyć ? oczywiście jest to możliwe, ale odbudowa zaufanie będzie mogła zająć wiele czasu. tyle moich spostrzeżeń i refleksji po lekturze utworu. dość ciekawie, Judyt i w przystępnej formie :) jak dla mnie raczej pozytywne wrażenia. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność ponowną:)) i czytelność, Twoje refleksje dają do myślenia warto przeczytać tak jak z chmury słońce wygląda tablice kamienne łamane spostrzeżeniami to cieszy pozdrawiam ciepło
Fagot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgrabne i jakby nieco przewrotne, naturalnie warte dużego + Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność naturalnie pozdrawiam ciepło :)
Rekomendowane odpowiedzi