zak stanisława Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 lubię w swoim posprzątanym domku wtulić się w zapach ciszy opanowującej ściany oddychają swobodnie kwiaty na oknie bujnie zasłaniają świat dookoła jakby nie istniał zgrzyt starego zegara przeciąża wyrzuty godzina po godzinie zamiera w oczekiwaniu zmiany do przewidzenia - licho wie po co na dobre czy złe w samo południe cień mi zabiera moja przypadłość psiakrew cholera znam pochodzenie tego herr drania licho wie po co deszczem fontanny wydzwania w przybytku tuż obok wanny skleroza nie boli czyżby dlatego sik szedł powoli trafił na dobre podłoże ten ...syn alzheimera - kropka i koniec - psiakrew cholera dzwoniec
Rafał Różewicz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 co wy tak z tymi psami? puenta super:) hehe
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ahaha ale pies! brzydko śmiechowo pozd. ciepło
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 doszcze gam kilka - fajowo poukładanych piknie fraz i choć tak śpiewne yes owo wezne szlałcha i jak Zaucha, Jożin z Bażin dam se w jazz. ;) sympatyczne
Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Stanko! Pięknie się zaczyna;)) Potrafisz rozbawić czytelnika.. najbardziej ostatnią strofą. Radości.
zak stanisława Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 tak mnie ostatnio na smiech bierze, gdy pod nogi pcha mi się zwierze, koty króliki psy i papuga, brudzi paskudzi i jeszcze fuka więc siadam i z wami gadam coby się pośmiać z własnej gupoty.... gdy mi na pościel sikają koty....psiakrewcholera, na złość mi zbiera taka afera z tymy zwierzamy cmok Rafałku, Judytko i HAYQ Marletto miłych snów...
IN Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze primo - gadaj jak to robisz że masz posprzatany domek? a po drugie primo - mietłą tego Alzmera, czy inne licho ;) myślę że I strofka mogłaby istnieć zupełnie niezależnie znów zakręciłaś aż miło :) jeszcze wpadnę, :)))
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 posprzątany domek to głowa wymieciona z myśli, bo alzheimer wymiata wszystko, taką cholernik ma mietłe. hiehie i jest jak jest przykro, miałam sąsiada z tymże zaczynał łądnie mówić, a potem się gubił by kończyć wyzwiskami na chorobę... cmok miło cię widzieć,
Rekomendowane odpowiedzi