Krzysztof Adam Meler Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 upadłe miasto to Pompeje zgubione miejsce Atlantyda z Pompei weny zefir wieje z dna morza słowo się wyrywa i znów mistyka aż mi żal płonący penis majestatu owalne sale a w nich bal co wszy łonowe dają światu dochodzisz chyba albo nie zgubiony natchnień uniesieniem dojść miałeś tam gdzie jawy sen płynącej śluzem i nasieniem a ja cię więcej nie podniecę już nie napiszę wibratora na każdy członek czyli kieszeń na każdy guścik amatora
Echnaton Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ! coraz lepiej rymujesz :D i tekst bynajmniej śmieszny - wywołuje skrajne emocje gratuluję! :)
Madonna Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Co za temat :) rymy no no no zawartośc sory treśc też nieczego sobie :)
ava mirabell Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'upadłe' pierwsze skojarzenie z Sodomą i Gomorą, Pompeje to raczej ofiara, tragedia erupcji wulkanu, cuś mnie to nie gra, chyba, że zamierzone, to się skulę, penis o.k. ale te weszki jakieś nieestetyczne, a szkoda, bo czytam perełkę, którą zwinęłam do 'ulubionych' gratuluję i czuję zazdrość, feee, ava, feee, zazdrośnica - podglądaczka. pzdr. najnoworoczniej :) zw - sze;) a.v.m.
Rekomendowane odpowiedzi