Pan poeta 2 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się.
ava mirabell Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głupota bez płota i to z brodziskiem.( :P ) za karę rezygnuję z żubrówki na rzecz siwuchy, tobie też radzę zmianę trunku. :] pozdr. noworocznie,) zawsze;););) a.m.
Mr._Żubr Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ech... Jestem niespełnionym, bezdomnym artystą. Nie, nie artystą, ja jestem Artystą! Tak, przez duże "A"! Idę się skrzywdzić... A tak serio, to jestem zawiedziony brakiem "Samych swoich" w tegorocznej świątecznej ramówce telewizyjnej. Dobrze, że choć "Kevina" nie zabrakło/zabraknie:) Pozdrawiam i dzięki za ślad
ava mirabell Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. były, były jeno te 'kochaj albo smyrgnij' czy tak jakośśśśś pzdr. zw - sze;))) a.m.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tak? Nie dostrzegłem. W rodzinie też jakoś nikt;]
Baba_Izba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 w domu swoi sami balują parami - ale to dopiero następnej nocy (tak myślę) Przytulnego Nowego!
Rafał_Leniar Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 E tam, już ochłonąłem po tym lustrze ;) Niczego nie przekreślam od tej pory. Co nie zmienia faktu, że mogłeś się bardziej postarać. W końcu to wiersz ma być ;p Pozdrawiam. :)
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można by dyskutować, czym "to" jest, ale już jeden Wojtek Bezdomny na tym forum jest:)* Pozdrawiam również */ - mam nadzieję, że się Wojtek nie obrazi;) Babie Izie również ciepła, za obecność:)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To za krótkie na wiersz, a jeśli miało być miniaturką, chyba jednak paradoksalnie za mało wyraziste. Sam nie wiem,:/ Pozdrawiam nie lepszy K.A.M.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Poprawność polityczna" i kurtuazja w każdym calu:) Dzięki za opinię, pozdrawiam również.
Mr.Suicide Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 dla mnie też za krótkie. nawet jak na miniaturę, a i złota myśl to raczej nie jest. nudziło Ci się ? ;) aczkolwiek do warsztatu przyczepić się nie można ;) pozdrawiam.
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proponuję, wiersz pana poety 2 wyżej
allena Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inwersja zbyteczna moim zdaniem:) a.
Rafał Różewicz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 trochę już przesadziłeś. Pozdrawiam i udanego Sylwestra:)
Judyt Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 zgrabne minimaks :) pozdr. ciepło
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Uff, dobrze, że chociaż Judyt w miarę pozytywnie:) Dzięki wszystkim za ślad i pozdrawiam:] Czekam na jeszcze, a co! Przynajmniej nikt nie powie, że mu się czytać nie chciało;)
Judyt Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopowiem: po prostu może być maks w domu i mini rozwijając swoją wypowiedź;) mini miłość maks ludzi i co?:)) może być?;) to myk pozdr. ciepło
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 być może może być:) to myk:] pozdrawiam równie ciepło
Rekomendowane odpowiedzi