Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 wieczne chodzenia przebłyski światła oddawane w rozczochranej twarzy struchlałych rękach wszelka ruina słabości obrazów o tym co zawsze ustrajasz się zbyt ciasno 29.XII.07r.
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Judyt! może ; starganej twarzy PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może :) dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Rafał Różewicz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 może te "w" w następnym wersie? Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność :) i w wskazówkę przemyślę pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 nie wiem dokładnie - nie masz tytułu? Kasiu te struchlałe może na co inne? Ale masz ostatnie słowo - ja tylko pomyślałam, że może ładniejszy wyraz bliskoznaczny, ale narazie nic nie wymyśliłam:))) Pozdrawiam "nocnie" :)))
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdrewniałych się podoba :)) nie mam i zostanie chyba tak jak jest dzięki za obecność pozdrawiam nocnie nie mrocznie
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo sygnaturką;) dzięki marianno pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność :) i w wskazówkę przemyślę pozdrawiam ciepło przemyśliwowuję to W ale nie wiem czy zjeść cały wers czy już niech sobie w ędzie znaczy będzie pozdr. się ;)
Rekomendowane odpowiedzi