Rafał Kałuski Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 mała szara kulka w bezradności przed bezkresem nieba rozkłada skrzydła przebijając się przez kokon niepotrzebnych przesileń dotyku zamknięcia w dłoniach zpostrzega wolność docierając w bezpieczeństwo zapatrzenia zatrzepotania ucieczki leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Różewicz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Rafale, "spostrzega" mi się nawet podoba. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr._Żubr Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancolek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 *spostrzega. Byczek do poprawki. Treść jakaś taka zepsuta. 'docieranie w bezpieczeństwo' + 'bezkres nieba'. Pomysł widzę, ale bez dystansu i świeżości. Pancuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 warto sie zastanowic czy wszystkie słowa w tym uwtorze są potrzebne i co pozostanie gdy wytnie sie te zbedne.. Pozdrawiam Agata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessa Isilra Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mnie się podoba mała szara kulka :)). Reszta już mniej, jakaś taka przedobrzona na siłę. dygam:)) Nesska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Gwozdan Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Hmm... jakieś to takie nie za dobre. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi