w łodzi mierz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 czas odejmie chamom bidety w kible nadworne czas uderzy: chaos, dekiel upadnie, a potem uwagę desek uchacha deser teraz żrą sushi, żartują - twa decha d. da mi to wiem decha się uśmiecha: - ADHD masz chyba z pięć a czas w płynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 jedną dechę :) można by odjąć całkiem oddany charakter tematu pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava mirabell Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polej to sake , po desce. pzdr. a.m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w łodzi mierz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 żeby ująć, trzeba by dać coś z akcentem na sylabę zawierającą "e". Dzięki za radę. ava: polejmy razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 czytam już drugi twój wiersz i jestem zadowolony. To jest to, co lubię w nieparzyste dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.M Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Chyba jednak nie w moim stylu.. Do mnie nie przemawia, ale myślę, że może się podobać. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi