BlackSoul Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 bezkształt snu zamyślenie się materii skok cząsteczek z wysokości i trzask jak porcelanowa lalka bezkształt wierności wymawianie liter na odwrót zaburzenie sprzecznych i praw kosztowanie wszystkiego po trochu bezkształt miłości wykropkowana pustka z czerwoną szarfą wokół bioder oczy zaślepione widzialna skala szarości bezkształt nas splecione włosy złożone do modlitwy ręce i czas który można przelewać do probówek
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 smutne, radosnego czasu pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 bezkształt snu skok z wysokości przeraźliwy krzyk jak porcelanowa lalka w częściach materii wymawianie liter na odwrót kosztowanie wszystkiego po trochu pustka opleciona czerwoną szarfą wokół bioder bezkształt nas splecione włosy złożone do modlitwy ręce i czas który można przelewać do probówek /////// wiele niedociągnięć wg mnie. pomyśl nad wersyfikacją i nad usunięciem zbędnych słów ja to zrobiłem po swojemu Ciebie też do tego namawiam. wieczności.
BlackSoul Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tomaszu spróbowałam, ale nie wiem czy mi wyszło kurcze nie mogę tego zmienić , nie wiem czemu .. grrr
Rekomendowane odpowiedzi