Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dla twojego serca otworzę, moje wielkie idące uczucie jak drzwi kluczem jeśli zapragniesz, tego to szczęścia. Wystarczy jedno słowo, jedno tak doprawdy kochana, by odlecieć, tym skrzydłom w to jedno twoje marzenie. Tak gorące i słodkie, co w snach Cię, co noc obejmuje pieści, tuli tak namiętnie, tak czule twoje całuje usta. Oddałabyś wszystko za tą chwile, ale ona tam została tam żyje, tam błądzi twoja bujna wyobraźnia w umyśle. Zawsze pragniesz tam powrócić - zostać tam wiecznie bo to woła twoje ciało w bodziec, co z pragnienia uderza. Z natury popęd porywa, odpędzasz go powraca w filmie. I znowu budzisz się z koszmaru w pocie w gorączce cała w przyspieszone tętno krew burzy z tej gry tańcuje serce. Rozbudzone zmysły oczekują jedynie - miłości i kochania.
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 wiesz liliano, powinieneś wiedzieć że to co się sprawdza w męskim wykonaniu, nie zawsze da się przełożyć na kobiece. jak kobieta potrzebuje seksu to mówi, albo szuka kogoś bliskiego, a facet idzie na kurwy. Jeśli mu z tym lepiej w porządku, je;go sprawa. ale nie udzielaj rad jeśli nie potrafisz. niejedna kobieta mogłaby się za takie pisanie zwyczajnie obrazić;)
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 A Ty?Jako wasza kochana koleżanka; czy wiesz - jakiej płci ja jestem. Ave!J.S
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 a co to ma do rzeczy? piszesz jak facet to chyba jesteś facetem
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja piszę z życia - więc w czym rzeczy? A jeśli koleżance się, nie podoba to trudno. Ave!
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 ja o tym samym właśnie przecież mam rację? żółwik!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Chyba Ciebie widziałem to Twoje nazwy wierszy. 1)Tak niewiele 2)Dopóki nie powie 3)Początek to koniec Powiesz mi, tak czy nie.żółwik!
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 to nie są tytuły żadnego z moich wierszy możesz je zobaczyć jak wejdziesz na mój profil żółwik!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jedna osoba posługuje się takim samym nickiem. Mówię tutaj o innym portalu, czy forum jak to woli. Przeniosłem, tam Twój nick i wyszło jak ulał mogę to Tobie pokazać - jeżeli chcesz zobaczyć Ave!
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 a na którym portalu? pewnie że chcę
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ale ja pierwszy raz takie widzę -doprawdy. A co ono właściwie oznacza?Taki miłe słówko.
wasza kochana koleżanka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 strasznie wolno ten internet działa;) żółwik - ściskasz prawą rękę w pięść i druga osoba robi to samo i dotykacie się kostkami no to żółwik korespondencie!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Taka jakby - telepatia na odległość.ok Dzięki za oświecenie.To pewnie jakaś nowość! Pozdrawiam, J.S
Rekomendowane odpowiedzi