Łucja Barska Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 nie kończąca się nicość wiszę na krzyżu twoich obietnic czekam na zbawieniecierpliwości kochana...
Szugar Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 'wiszę na krzyżu twoich obietnic' ładne, lecz całość bez polotu. pozdrawiam;)
w łodzi mierz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 forma poległa na ołtarzu treści.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 w tak krótkiej formie zawarłaś dwa razy dość blisko nieszczęsliwe zwroty "nie kończąca się nicość"- wydaje mi się, że miałbyć w prosty sposób o podniosłej sprawie, a takie zestawieni wprowadza zbędny patos, zakreślasz dwie ogromne płaszczyzny zbyt blisko siebie "wiszę na krzyżu(...) czekam na zbawienie"- i drugi raz, można było by uniknąć powtórnego "na" używając za drugim razem np. "czekam zbawienia" zastanów się nad tym + za pointę pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie kończąca się nicość - na krzyżu obietnic czekam na zbawieniecierpliwości kochana może tak ? choć z drugiej strony - zastanawiam się czy w takiej formie nie będzie bardziej chaotycznie. tak czy inaczej nawet może być. pozdrawiam.
Łucja Barska Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, bez zastanowienia to napisalam. no cóż, poniosły mnie emocje... pisałam to zupełnie nie myśląc, tak o, wylewając ból bez ładu i składu. dawno nie pisalam nic. [quote] "wiszę na krzyżu(...) czekam na zbawienie"- i drugi raz, można było by uniknąć powtórnego "na" używając za drugim razem np. "czekam zbawienia" zastanów się nad tym szczerze mówiąc, to dla mnie "czekam zbawienia" brzmi gorzej niz ta moja wersja. tak bardzo razi to "na"? mały biedny, powtórzony przyimek:) [quote]+ za pointę uff, chociaż to:) pozdrawiam:)
Łucja Barska Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie szczególnie mi sie ta poprawka podoba. wolałabym zostać przy swoim, chociaż coś z początkiem musze zrobić [quote]tak czy inaczej nawet może być. :) cieszy mnie nawet taki cień pozytywnej opini jak "nawet może być", na prawdę:) dziękuje i pozdrawiam:)
Łucja Barska Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, cudo to nie jest :) ale dzięki za to "ładne":) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi