Jarosław_Wielgosz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Najsmakowitszy, gdy w witrynie widzę misie, kotki, psy. Foliowa torebka – Mama mi w taką pakowała bułkę z serem i szynką – nasycona klejem. Mieszkam w kanale. Wpełzając do domu trę papilarne linie. Zlepiony brud warg, szmat, pięt, puszek, kolan, rzęs, ogryzków – wspólne łóżeczko. Mama mi nuciła... Pragnę odróżnić Saszę od asfaltu. Asfalt – Sasza... Nic? Znajdź 10 szczegółów... Przechodnie noszą czarne okulary i spacerują po wklejonych. Mama...
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 kolejny wiersz, o którym trudno mi napisać "podoba mi się", chociaż robi na mnie wrażenie... różne są sposoby na zabicie... wrażliwości. pozdrawiam.
w łodzi mierz Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 To wg tego reportarzu? Znasz piosenkę "butapren" (smar s. w. czy inne n.o.g.)?
Espena_Sway Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 kolejny WIELKI POETA, który debiutuje w Zetce :] pozdrawiam Espena :)
Jarosław_Wielgosz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dziękuję za wszystkie komentarze. Wiersz jest o bezdomnych dzieciach (dzieciach ulicy) żyjących w Kijowie. A co do debiutu na tym portalu, to ... jestem na nim od ponad 4 lat. Pozdrawiam bardzo gorąco Jarek
Rekomendowane odpowiedzi