Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dyrygent chóru w Chałupach ulokował na trzech słupach swój najnowszy program „Nie chcą lecz ja pogram choćby nawet i po trupach”.
Tomasz Witkowski Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie do wszystkich to dociera, W rytm muzyki się umiera Trochę jakby śmielej Na pewno weselej Szczególnie gdy tańczy „Rodeo Pitera”
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja bym wolał przy „big-bicie” bo to serca żywsze bicie i nogami się przebiera choć nie tańczy nam „… Pitera”
HAYQ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Szeryf Pi... tera? Nie, no nie straszcie! Niech to cholera - 3 i 14.
Duilla Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Chór fałszywą nutę śpiewa aż w chałupach ludność ziewa już dyrygent pianą pluje i batutą wymachuje krzycząc, że są wszyscy ch..e. Naraz włącza się ochrona wielce śpiewem tym zrażona bije dyrygenta ludność uśmiechnięta oraz bardzo ucieszona.
Tomasz Witkowski Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zakumulował się z Mroczkami Gdy się nakrył kopytami Chcieli go pochować Zaczął im stepować Facet był na świeżo po „Tańcu z gwiazdami”
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Lecz w Chałupach wyszli z chałup bo widocznie ma tak być żeby swoje genitalia, piersi oraz także żydź jak transparent na pochodzie nieść wśród tłumu nagich ciał pokrzykując aby każdy nagość za ubranie miał.
Tomasz Witkowski Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Co Wy wszyscy wyprawiacie? Czy litości już nie macie? Toż go uśmierciłem Nieskutecznym byłem? Ciągle o doczesnych rzeczach rozprawiacie
Ewa_Kos Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 no bo jak nagus z oławy poszedł do nieba bo prawy był w każdej części piasek w zębach chrzęści robił wszystko by piotr był łaskawy
Rekomendowane odpowiedzi