Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stare wiersze budzą się zimą.
głodne świeżego kurzu, nowych wieści.
szuflada - magazyn rzeczy niepotrzebnych,
pory roku w pajęczynach. dno

szafy jak łóżko zamknięte
na sen. nowe płyty starych wykonawców,
imiona nowo poznanych kobiet.
kiedyś pytałem o więcej dziś tylko o to

kiedy spiszemy się na straty

• 12 lat później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Czarkowski nie bardzo wiem o jakim narzucaniu mówisz?  Przecież ja nikogo na siłę pod swoje teksty nie zapraszam  Jeśli Ktoś ma ochotę to zostawia komentarz czy serduszko  Szczerze mówiąc to w ogóle na tych wszystkich łapkach mi nie zależy  Jestem tu ponieważ pisanie sprawia mi radość  Poza tym niektóre osoby stąd "znam"już  przeszło dekadę  Lubię przebywać w ich towarzystwie 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Rozumiem. Miałem wybór, ale mi akurat tak pasowało. Wszystkie te animacje powstały na podstawie grafik stylizowanych na obrazy olejne, wiec z założenia całość nie powinna być fotorealistyczna i największe wątpliwości miałem co do tego pługu śnieżnego na samym końcu, a tu proszę, okazuje się, że za bardzo kreskówkowe :))) Jeśli chodzi o "etnizowanie", to KP Music mi pomógł, śpiewając: "Nie przewidzioł nikt zimy, która potrzwa do lata" :))), chociaż w oryginalnym tekście jest: "Nie przewidział nikt zimy, która potrwa do lata". No ale tu też miałem wybór, wybrałem tę wersję spośród spośród dziesięciu innych... Oczywiście chciałbym żeby się podobało, ale mam świadomość, że nie wszystko wszystkim musi się podobać. Ostatnio zrobiłem wideo, w którym wykorzystałem fragment popularnej gry War Thunder, przyciągnęło znacznie więcej widzów niż zwykle, prawdopodobnie graczy WT, ale zaowocowało wieloma negatywnymi reakcjami. Domyślam się, że nie było to, to czego oczekiwali. No cóż, jeszcze się taki nie urodził... :)         P.S.: A tak w ogóle, to tekst jest z 2010 roku i już wtedy przeszedł pewne transformacje. Teraz też zastanawiałem się nad jedną zmianą, ale postanowiłem zostawić go takim jakim był.
    • @Mityleneładne a ja dodam:    zeszliśmy się pod leszczyną wśród spadających orzechów czar lata już dawno minął jesień przyszła niestety   czułości wiatr szepcze wszelkie cię próbuje  czule objąć pokropi nas drobny deszczyk a serca rozkwitną sobą :)   Pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...