Tali Maciej Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 PODSUMOWANIE w anty-konkursie Pana Rewińskiego poeci siedzą w „zwisie” pewnie coś nie coś napili by się* tłoczno w kolejce po laury fanfary i po nagrodę z żubrem na etykiecie poeta poecie plecie w literach zaklęte czary mary a były najróżniejsze wiersze te pierwsze liryki Żak Stanisławy słowo z głową w takt zabawyJacka Suchowicza chorobowe lęki z przymrużonym okiem historia udręki od ręki pisana poezja Jacka Sojana niesie nagą jesień w Alter Net-owym porozumieniu przebiegły konwersacje więc czas najwyższy zaprosić na kolację: zabawa słowem pana Włodzimierza po najwyższe laury zmierzaEwa Maria Gomez białym wierszem cichym szeptem miejsce pierwsze kielich polany cytując reklamy dobrze posiedzieć przy żubrze *Adam Ziemianin o krakowskim barze vis a vis REASUMUJĄC: decyzją jury-styczną wyróżnienie w anty-konkursie otrzymują: -Jacek Suchowicz oraz Jacek Sojan Zaszczytne drugie miejsce dla -Stanisławy Żak A konkursowe laury zwycięstwa po długich (aczkolwiek dość zgodnych) pertraktacjach otrzymują:Ewa Maria Gomez oraz Włodzimierz Janusiewicz Więcej informacji odnośnie spotkania z żubrem otrzymamy od Stefana Rewińskiego Zwycięzcom oraz wszystkim uczestnikom jak i organizatorom należą się gromkie brawa gdyż czas anty-konkursowy to była świetna zabawa na prośbę organizatorów bonus anty-konkursowy czyli wiersze jury-styczneAlter Net jesienią wiersz staje się powoli prowizorycznym rusztowaniem dla kapryśnej puenty: chciałabym się powtórzyć chciałabym się powtórzyć Jesień czas na zapasy w stylu wolnym wiersz: zmieniam rytm zmieniam opony zmieniam strefęMaciej Tali Milczenie idąc wzdłuż aleją róż w deszczu dżdżystym kałużysty kropel plusk kracze kruczy kruk w takt kroków głucho ciche kra kra kra szaro burość nostalgiczność budyniowo gęsta mgła słup latarni lśni srebrzyście purpurową pomarańczą na chodniku cieniem tańczą unoszone wiatrem liście * * * październikowy spełnił się w kałuży na chodniku nasiąka miejskim brudem obok niedopałków nie jest już powodem do melancholii październikowy zachód krwistość rozlana do wschodu malarz chciałby brak mu słów rozpędzony pędzel w rę-ce-l pal-ce rozmazują linieinielinie włosiem w sosie soczystych plecie na palecie warkocze barw rok temu w październiku nauczyłaś mnie milczeć dostrzegać ten spadający liść
Mr._Żubr Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Z pokorą przyjmuję werdykt Jury. Dziękuję. Nagroda będzie wreczona uroczyście, a wiersze będa wydane zajebiście. Gratuluję Laureatom. Stefan. Jury narazie dz.
Pancolek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurczę, Panie Stefanie, serio będą wydane? Wszystkie? będzie można kupić? ;) PS: werdykt jak najbardziej słuszny. Moja faworytka Ewa Maria wygrała. Gratulacje nagrodzonym. Pancuś
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurczę, Panie Stefanie, serio będą wydane? Wszystkie? będzie można kupić? ;) PS: werdykt jak najbardziej słuszny. Moja faworytka Ewa Maria wygrała. Gratulacje nagrodzonym. Pancuś Będą wydane drukiem.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Niech każdy uczestnik Antykonkursu wyśle do Bezeta 3 swoje najlepsze wiersze, zostaną włączone do tomiku (z ISBN), pilne. Stefan.
Tali Maciej Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 p.s wiersze te najlepsiejsze, ale w tematyce jesienno deszczowej ma się rozumieć?
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jest koniecznie.
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dziękuję. Jak znaleźć tego Bezeta 3? PW?
Pancolek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wysłałem na priwa do Pana Bogdana :) Pancuś
JacekSojan Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 pisanie lewą nogą i na katzu zawsze procentuje - nie spodziewałem się takiego dyshonoru (antykonkurs!); biorę się za napisanie wiersza prawą nogą na kolejny konkurs (anty); Serdeczne gratulacje (kondolencje?) laureatom!!! podziw dla jurorów; współczucie dla czytelników; Alter Net wyłamała się z pojęcia antykonkursu, i może dlatego zasłużyła na prawdziwą nagrodę w prawdziwym konkursie; ma ode mnie brawa osobne; pozdrawiam wszystkich którzy dali się nabrać - :) J.S
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto szuka - ten błądzi (zwykła kolej rzeczy ;) pzdr. b ps. nie podam swojego maila ma oficjalu! już i tak mam w skrzynce codziennie z dziesięć reklam tego środka, no tego... ;D
Pancolek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto szuka - ten błądzi (zwykła kolej rzeczy ;) pzdr. b ps. nie podam swojego maila ma oficjalu! już i tak mam w skrzynce codziennie z dziesięć reklam tego środka, no tego... ;D Trochę nie czaję. Każdy może wysłać z antykonkursowiczów? I to będzie po prostu wydane? Za pięknie brzmi ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybierz osobiście, Marianno.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto szuka - ten błądzi (zwykła kolej rzeczy ;) pzdr. b ps. nie podam swojego maila ma oficjalu! już i tak mam w skrzynce codziennie z dziesięć reklam tego środka, no tego... ;D Trochę nie czaję. Każdy może wysłać z antykonkursowiczów? I to będzie po prostu wydane? Za pięknie brzmi ;) Będzie wydane, nie marudź, wysyłaj.
Pancolek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę nie czaję. Każdy może wysłać z antykonkursowiczów? I to będzie po prostu wydane? Za pięknie brzmi ;) Będzie wydane, nie marudź, wysyłaj. Panie Stefanie, wysłałem z tydzień temu ;) a nakład będzie spory?
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 a ja mogę się wepchać ;) mogłem brać udział.....ehh pozdrawiam i gratuluję Jimmy
zak stanisława Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 ale niespodziewajka, miaąłm komp popsuty i nic nie wiadomo mi było, to moje pierwsze yhm zasłuzone wygranie, ło matko alem dumna!!!! do kiedy wysyłać wiersze? zdążę? jeszcze pozdrawiam wszystkich biorących udział,,, cmoooki! Es
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zdążysz, wysyłaj do Bogdana.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyslij Jimmy, wydrukujemy.
Rekomendowane odpowiedzi