HAYQ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 i znów przybieżą do twoich drzwi diabeł i anioł, śmierć z tępą kosą, by "cichą noc" przefałszować i szwung fioletowym zadać nosom. z piersi niemłodej (na dźwięk zasuwy) ochrypły tercet wyrwie się lichy i głos anioła: nie masz pan stówy?... no dobra, mogą być dwie dychy
adam sosna Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 więc... :):):) zdrowia... w kolędowaniu
Marek Gwozdan Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak dla mnie bardzo fajnie. Interesujący pomysł i dobrze napisane :) Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Hehehe... Jestem na tak. Rozwalający tekst, bez dwóch zdań ;) +++ Pancuś
Judyt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 :) śpiewnie i co tu gadać jak trwoga... pozdr. ciepło
Justius Kroom Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Też na nich czekam, ale u nas faktycznie - i piersi młodsze, i taryfa dużo niższa... reasumując - jajcarski, zwarty tekst Panie napisałeś - robi wrażenie :) no, no...
Almare Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 -Ciacho! -Dodałem do ulubionych. -Wpisy powyżej zgodne, z moim odbiorem dzieła autora.
HAYQ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... wespół w zespół? ;) Dzięki, wzajemnie Dziękuję za wizytę i życzliwy komentarz a pomysł... z życia :) Pozdrawiam Dzięki Pancolku, obiecuję, że następnym razem tych dwóch zdań już nie napiszę, albo przynajmniej, by rozwalało całkowicie ;) Pozdrawiam. trwoga może nie, ale czasem ze śmiechu to ręce opadają ;) Dziękuję Judyt za kolejną miłą wizytę, pozdrawiam Piersi młodsze dowodzą, że tradycja u Was nie ginie :) To dobrze. Taryfa mnie już nie przeraża - dogadujemy się ;) Dziękuję za miły komentarz, pozdrawiam Miło mi Almare, że się podobało. Dziękuję za wizytę, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi