Tali Maciej Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 opuściłem ciebie jak żaluzje w czterech ciasnych-ciemność nie widzę żeber gwoździdwie deski na krzyż i niefortunne pociągnięcia pędzlem dzieła dziadka pokrył kurz tworzył na gwałt choć miał białą krew malował czarnym opuścił nas a ja opuściłem żaluzje
Mr._Żubr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dobry wiersz, podobają mi się niektóre zestawienia słów. Świetny początek, reszta trochę ustępuje. Ale może dzięki temu puenta wydaje się mocniejsza? Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wgląd i ślad pod wierszydłem (wiersz jeszcze świeży, a w warsztacie nie było podszeptów jak go reperować więc znalazł się tu bez większych zmian) pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 chusta w kawałkach na lustra +
Pancolek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Lepszy niż w W. Zdaje się, że nie ma 'świętej pamięci'. + Podoba się. Pancuś
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zrezygnowałem, ale jeszcze coś mi nie gra, chyba zbyt pochopnie umieściłem, twora, będę jeszcze przy niem kombinował pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ty to tak zawsze dzielisz wersy...wolę bardziej zwarte,wiesz:) no ale treść jest,choć forma nie przekonuje-rwie się mi jakoś.ale miło widziec starszych bywalców po powrocie:D
Tali Maciej Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwłaszcza po powrocie z dalekiej podróży(-: co do cięć enterem, jakoś mam taką manierę zostawiania przestrzeni na oddech (muszę przemyśleć przy kolejnych po-tworach) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi