Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 wziąłem do serca :) może zacznę praktykować, ale co z "poetami którzy chcą wyrażać" ? ;) amen +
Almare Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, witaj Jimmy, usunąłeś wiersz ,który bardzo misie....chciałem go do ulubionych, a tu nie ma .... -poeci, "którzy chcą wyrażać", sam wiesz, mają problem z nadwagą,co uniemożliwia współżycie....a zatem są bezpłodni !!!!!!!!mamy ich z głowy !!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przychylam się do tej opinii:))))) Prawie z każdego wiersza można zrobić prozę i odwrotnie:)))) Też to zauważyłam, ale co tam, "każdy orze jak (czym) może" Pozdrawiam serdecznie i nieustającej weny życzę wszystkim!!!! EK
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, witaj Jimmy, usunąłeś wiersz ,który bardzo misie....chciałem go do ulubionych, a tu nie ma .... -poeci, "którzy chcą wyrażać", sam wiesz, mają problem z nadwagą,co uniemożliwia współżycie....a zatem są bezpłodni !!!!!!!!mamy ich z głowy !!!!! hehehehehehehehehehe no a płodni to lepsi myślisz? tu i tam jakiś słowacki wyrasta ojca nie znając lepiej zapytaj mamę jak to było... ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 bo u mnie raczej marne szanse, chyba że prababka?
Almare Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, witaj Jimmy, usunąłeś wiersz ,który bardzo misie....chciałem go do ulubionych, a tu nie ma .... -poeci, "którzy chcą wyrażać", sam wiesz, mają problem z nadwagą,co uniemożliwia współżycie....a zatem są bezpłodni !!!!!!!!mamy ich z głowy !!!!! hehehehehehehehehehe no a płodni to lepsi myślisz? tu i tam jakiś słowacki wyrasta ojca nie znając lepiej zapytaj mamę jak to było... ;) Płodni oczywiscie lepsi , zapytaj kobiet. W poezji ,wracam do Kofty ,a ten zawsze i wciąż zapładnia kolejne pokolenia.Przecztaj posty dzieciaków pod kilkoma wierszami ....cóż więcej. Zapładniajmy!!!!!!!!!!!!!!
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehehehehehehehehe no a płodni to lepsi myślisz? tu i tam jakiś słowacki wyrasta ojca nie znając lepiej zapytaj mamę jak to było... ;) Płodni oczywiscie lepsi , zapytaj kobiet. W poezji ,wracam do Kofty ,a ten zawsze i wciąż zapładnia kolejne pokolenia.Przecztaj posty dzieciaków pod kilkoma wierszami ....cóż więcej. Zapładniajmy!!!!!!!!!!!!!! Cóż więcej? wasektomia? pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Judytko, Stefan. to łapię serca :)) pozdr. również
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Judytko, Stefan. to łapię serca :)) pozdr. również Dzięki Judyt, pzdr, serd.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przychylam się do tej opinii:))))) Prawie z każdego wiersza można zrobić prozę i odwrotnie:)))) Też to zauważyłam, ale co tam, "każdy orze jak (czym) może" Pozdrawiam serdecznie i nieustającej weny życzę wszystkim!!!! EK Dzięki Ewo, pozdrawiam, lepsze wierszyki, gdy wena obok, albo muza w łóżku.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nich "wyrażają" z muzą w łóżku.
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nich "wyrażają" z muzą w łóżku. może jakoś ubierz to w słowa golizny odczytać nie potrafię ;)
21gram Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Obym nie musiała korzystać :D o ile już tak nie robię ;p dzięki za sposób :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na twoim miejscu bym zaczął ;)
21gram Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na twoim miejscu bym zaczął ;) dzięki za radę, widzę po Twoich wierszach że Ty już się stosować zaczęłeś, swoją drogą dobry w tym jesteś, o ile to odpowiednie określenie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na twoim miejscu bym zaczął ;) dzięki za radę, widzę po Twoich wierszach że Ty już się stosować zaczęłeś, swoją drogą dobry w tym jesteś, o ile to odpowiednie określenie :) Nie kłóćcie się, tylko piszcie wiersze, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi