Michał_Bębenek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 zimny świt w śniegu twoje białe włosy ciepła spowiedź koce z tamtych pustyń grzeją mnie jasna odpowiedź na ciemne pytania jest niemożliwa napisać traktacik o bieli bo w czyśćcu białe prawdy widać lepiej są jeszcze przytulne pustki kawa i dym tak się łudzę happy endem i to nazywam szczęściem krzywe wieczory krzywe rozmowy krzywe ranki pokrzywione wizje i spowiedzi wszyscyśmy poranieni mniej więcej przy życiu trzyma mnie jeszcze tajemnica twoich kolan
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 nieeeeee świat schodzi na psy... co to jest! i jeszcze w tym dziale... tajemnica twoich kolan pustynia, białe prawdy zimny świt znasz może taki wyraz pustosłowie a jego znaczenia znasz może? minimum treści maksimum nieistonego... pozdrawiam Jimmy
Michał_Bębenek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 a znasz może taki wyraz: analfabetyzm wtórny? Radzę się z nim zapoznać zanim coś zaczniesz czytać.
Mirosław_Serocki Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 niestety, nieudolnie trochę. "grzeją mnie" - suarez winnetou krzywizny nie przekonują nic a nic. ogólnie nie przekonuje i nie jestem wtórnym analfabetą jakby co.
w łodzi mierz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 "Mnie" na końcu wersu sprawiło, że szukałem rymu "chce". Krzywizny mają w sobie dużo siły, może więcej niż reszta wiersza.
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 jak dla mnie, to są tu ciekawe fragmenty. całość też mi trochę nie gra, ale nie przekreśliłbym z tego powodu całego utworu. proponowałbym raczej popracować nad nim jeszcze. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi