paper_doll Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 szwenda się psina po pradze bezdomne oczęta ze szczególnym zainteresowaniem przyglądają się miłostkom dzieciąt z brzuchami ciężarnymi od tabu-zabaw i pocałunków w miejsca intymne na grzbiecie pchełki marionetki wkurwiają skakaniem z ogona na rumuńskie maleństwo i jego udawanie wyciąga rączki do żabojada bezzębnie się uśmiecha lub płacze psina siada obok częstuje kiełbasą i wyje z bólu drapiąc pchłę po uchu
Tramp Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 te ciężarne brzuchy jakoś kontrapunktują; i nie uwierzyłem w kiełbasę; ale napisane nieźle
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Super przerzutnie.
jane black Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 faktycznie, przerzutni gratulować
kaja-maja28 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też, ale wiersz ciekawy, i sądzę ,że nie do końca, bo u nas rumuni też buli i dzieci to samo robiły. Prawie to widziałam i porównałam .takie moje odczucie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi