Kathrineoberd Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ach !Moje szlaki Jakież są? Może... Wiodą w nigdy nie odkryte zakątki.... Jakby chciały coś udowodnić... Moje oczy Zmęczone od płaczu Obolałe nogi Nie chcą iść dalej... Ręce Stare jak pradolina Gangesu Zmęczone pracą Naznaczone goryczą Nie ulęknę się Odważny Idę jak anioł w kierunku światła Szukam krańca Ziemi Gdzie każda kończyna poczuje ulgę Gdzie moje oczy odczują odpoczynek Gdzie każdy upadek stanie się sukcesem... Odwrócę się w stronę Krainy Szczęścia Jak wędrowiec na szlaku życia Kamienistym jak Via Octaviana Trudnym do przejścia.. Nie poczuję ni bólu Ni samotności Ni rozterki Będę szczęśliwy... Powrócę Do rodzinnej wioski Moich pamiętników z młodości Ulubionych od dawien dawna zajęć Przypomnę sobie ... to co przeminęło z czasem Zobaczę inny świat Na Polach Elizejskich Jak owca będę się pasł Nie będę sam nikomu nie potrzebny wędrowiec na szlaku życia... Kathrineoberd
FaTuM Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 namieszałeś pozdrówka (Przepraszam za MN)
Pan poeta Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MN, messalin?
Olesia Apropos Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MN, messalin? no właśnie, messalin? tylko, yyyy, pomijając drugi nick, po co ci motyw rycerza w literaturze i sztuce?
M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 "Moje oczy Zmęczone od płaczu" ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto się mnie podczepił? wypraszam sobie MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MN, messalin? no właśnie, messalin? tylko, yyyy, pomijając drugi nick, po co ci motyw rycerza w literaturze i sztuce? Olesio - to nie ja - to jakiś gość a jeśli chodiz o wiersz to czemu następuje taki długi wypis co i gdzie boli? i absolutnie to nie ja ten Fatum poproszę przy następnym razie o wymazanie FaTuma, bo nie ładnie się podszywać MN
FaTuM Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, messalin? tylko, yyyy, pomijając drugi nick, po co ci motyw rycerza w literaturze i sztuce? Olesio - to nie ja - to jakiś gość a jeśli chodiz o wiersz to czemu następuje taki długi wypis co i gdzie boli? i absolutnie to nie ja ten Fatum poproszę przy następnym razie o wymazanie FaTuma, bo nie ładnie się podszywać MN PRZEPRASZAM !!! ZA MOJA NIE WIEDZIE!!! Myślałem że "MN" to jakiś zwrot... jak np: GG- Good Game Przepraszam i nie będe tego już używał, zamotałem się strasznie!!! moja wina !!! Przepraszam Messalin
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesio - to nie ja - to jakiś gość a jeśli chodiz o wiersz to czemu następuje taki długi wypis co i gdzie boli? i absolutnie to nie ja ten Fatum poproszę przy następnym razie o wymazanie FaTuma, bo nie ładnie się podszywać MN PRZEPRASZAM !!! ZA MOJA NIE WIEDZIE!!! Myślałem że "MN" to jakiś zwrot... jak np: GG- Good Game Przepraszam i nie będe tego już używał, zamotałem się strasznie!!! moja wina !!! Przepraszam Messalin ok - spoko MN
JacekSojan Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 jw; "ach!"; J.S pewne obrazki ocaliłbym, ale wiersz miałby góra 8 wersów; ale wolne byłyby od "bólu", "rozterek" i "samotności"; i to byłoby "szczęście" (!); J.S
Joanna_Soroka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Niepotrzebny - razem Reszta jak wyżej. Generalny porządek zrobić w tych przemyśleniach. W takiej postaci - szuflada
Rekomendowane odpowiedzi