Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 nieba nie szukać w przestrzeni jest tu na ziemi rozlewa się daleko jak ze szklanki mleko
Judyt Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 :) poproszę szklaneczkę :) ładnie Marlettko pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 jutro Inko bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ;) tak mi się do wiersza przeparszam niknę już:) pozdrawiam
Robin Jack Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Niebo tu...na Ziemii ? Wiara góry przenosi. Pozdrrrrr.
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...ciepłego. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Zapraszam na szklaneczkę:))) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robin J. Zaraz niebo na Ziemi. Każdy na prawo do szczęścia i wolę by mu dopomóc. Radościii!
zak stanisława Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 troszeczkę nieba troszeczkę słońca.. i szklanka mleka na dobry humor, cmook Marletto!
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! He he! dobry przepis na szczęście:)) Radości.
HAYQ Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 ładnie i mądrze Marlett, a poza tym: po siódmym niebie gam już mleku , bo się ma-li-bu rzy w człowieku :) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Wiesz:))ja mam swoje ósme niebo i blokuję do niego dostępu:)) a mali - bu , czemu nie. Dziękuję i słońca życzę.
Rekomendowane odpowiedzi