Waldemar Talar Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 czasu nie zatrzymasz bo za szybko biegnie płaczu pytań również bo masz dobre serce prawdy nie oszukasz bo kłamstwa się boi uczuć i tęsknoty też bo jesteś zbyt wierny losu nie przechytrzysz bo to on rozdaje karty więc się nie sprzeciwiaj niech on swoje tańczy
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 przynajmniej trochę z prawdy pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Talarku! Los człowieka nie jest oderwany od rzeczywistości. Są sploty wydarzeń na które wpływu nie mamy, jednak nie można pozwolić by ktoś za nas rozdawał karty. PozdrawiaMy.
HAYQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę brakowało mi rytmu, bo początek gładko i ciekawie, ale później wyleciałem z "toru". Ładnie i mądrze. Przepraszam za "wtrancanie", ale jakoś tak lepiej mi się czyta. Pozdrawiam
Ociec Piotr Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niby banał ale prawdziwy. Przychylam się do HAYQ. Można nad rytmiką popracować. Pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 prawdy nie oszukasz bo kłamstwa się boi Gdyby los generował frazy, bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie. A tak, ani w tym wiersza, ani życia.
Rekomendowane odpowiedzi