HAYQ Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 w dywanie z wełny upasione drżą larwy z lawendą... kilim
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 kwiaty lawendy nad nimi tłuste mole HAYQ truciciel ;))) hehe pozdrawiam ciepło a-molem
HAYQ Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miękkie a-mole hard rockowe G-dury - tym... tępię szczury Kataru jeszcze nie umiem ;), dlatego zdrówka życzę
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 hehe sama stępiłam- nóż na czosnku;))) mam ząbki białe nożem drobno krojone mój lek na katar ;))) i co ty na to??? serdecznie cmokeS ----bez strachu....o drobnoustroje
HAYQ Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 w ząbkach czosnku ostry nóż i drobny ustrój scerbaty jus, Pozdrawiam...blues! ;)
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dowcip godny mistrza oplułam ekran ze śmiechu.... serdecznie!
Ann N.N. Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe... Bardzo pomysłowo.
HAYQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dowcip godny mistrza oplułam ekran ze śmiechu.... serdecznie! Dzięki Stasiu, biedny ten ekran... znowu? ;)) nie wyzywaj mnie od miszczy, - to monitor niszczy. Uśmiechu :)) ale ha...(nie) ikowo Dziękuję
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 miszczu nie szczuj...
HAYQ Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasieńko... nie szczuję ino kompinuję przez "miszcza" się zegłem - takom połkłem cegłę, a tera w tym zgięciu (z cegłom i w napięciu) czuję, że poległem :|
Rekomendowane odpowiedzi