Wstrentny Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 de Wstrentny pochylił się nad (niestety kajetem) i głaskał na stronie pocieszyć kobietę:Nie smuć się de Słodka bo przez ciebie wiosna anomalią kicha w sfilcowanym swetrze przez ciebie (de Słodka) połamała wiosła w chustkach higienicznych do mnie się telepie (telepie???...) - w tym miejscu de Wstrentny zamachnął się piórem kolejność zamienił (dół poszedł na górę) gdzie wnet się wydało że jego de Słodka gorzka jest w smaku i całkiem idiotka więc pióro odłożył i było mu wiotko Tak skończył de Wstrentny nim zaczął z de Słodką (a... jeszcze wiewiórki przegryzły dwie dziurki skąd widok miał piękny na stopki i chmurki)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 nareszcie coś dla ducha, de wstrentny,
HAYQ Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Przypomniałeś mi książkę Romana Bratnego (tytułu niestety nie pamiętam) i jego opisy z celi. ;) Też "głaskał" (tam) panienkę z okładki, którą później, po latach rozpoznał, chyba... w tramwaju. Dobry wiersz, wyczuwa się nawet charakter peela. Sprawny warsztat. Gratuluję i pozdrawiam.
Wstrentny Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 dziękuję Wam moi mili. co tu duzo gadać... jestem po prostu wstrentnie wzruszony
Rekomendowane odpowiedzi