jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 lasek przy plaży na butwiejących liściach jego sandałylasek przy plaży spod butwiejących liści moje sandały
Ann N.N. Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. plaża przy lasku na jego sandałach butwiejące liście ;o) Nie mogłam się oprzeć takiej wersji.
HAYQ Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby nieszczęśliwa letnia miłość? Świetne haiku. Pozdrawiam.
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. plaża przy lasku na jego sandałach butwiejące liście ;o) Nie mogłam się oprzeć takiej wersji. Fajnie Ann :-) Twoja wersja pchła mnie do bardziej "okrutnej" ;-) wciąż pod mym oknem na jego sandałach butwieją liście :-))
Ann N.N. Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A takie makabryczne wersje też mnię nachodziły. ;o)
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby nieszczęśliwa letnia miłość? Świetne haiku. Pozdrawiam. Wiesz coś o tych sandałach? ;-)) Takiej interpretacji nie przewidziałam. Tym bardziej dziękuję i pozdrawiam. jasna :-))
Ann N.N. Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piasek pod laskiem butwiejące sanadały tuż koło plaży halloween...
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piasek pod laskiem butwiejące sanadały tuż koło plaży halloween... Jejkkuuu... Ann, wpuszczam "swojego" do domu. Chi, chi!
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i na boso {lato} odeszło ku mrozom... Marianno, taką przede wszystkim metaforyczną warstwę chciałam ukryć w przyplażowym lasku. Dzięki :-))
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiast "sandałów" dałbym "japonki" :) śliczne haiku, pozdrawiam, kufelek A mogą być "rzymianki"? ;-)))
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 piasek, japonki rozłożone na plaży - wspomnienia lata takmisie skojarzyło z sugestiami, pozdrawiam jasna!
HAYQ Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby nieszczęśliwa letnia miłość? Świetne haiku. Pozdrawiam. Wiesz coś o tych sandałach? ;-)) Takiej interpretacji nie przewidziałam. Tym bardziej dziękuję i pozdrawiam. jasna :-)) Nie ma za co, ot jesień... wisielczy nastrój ;)) Pozdrawiam P.S. O sandałach i wisielcu niestety nic nie wiem. W każdym razie musiał by być idiotą, żeby się powiesić... jak mógł się utopić ;)
Waldemar Talar Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dreszczowe haiku ale realistyczne. pozdrawiam Waldemar
jasna Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu :-), dzięki za skojarzenia. Dzięki Waldku. Że też akurat musiał zapomnieć o butach ;-)) Miało być smutno, ale nie aż tak ;-) Wiem, że umiesz odczytać to inaczej, ale to moja wina, że dałam Ci możliwość i takiej interpretacji. jasna :-)) P.S. Ja jeszcze wrócę do tego haiku... cha, chaa! I już nie będzie bujania wisielcem ;-)) Dziś nie dam rady zmienić już niczego... cha, chaa! (Pardąsik!) ;-)) Cha, chaa!
jasna Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 lasek przy plaży spod butwiejących liści moje sandały
Rekomendowane odpowiedzi