zak stanisława Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 w jesiennym słońcu listek na pustym drzewie ptak na gałęzi
Waldemar Talar Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Stanisławo; ładny obrazek bez dwóch zdań. w jesiennym słońcu ostatni listek z drzewa odleciał ptaszek pozdrawiam Waldemar
Ann N.N. Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeszkadza mi słowo "puste", bo piszesz tak jakby drzewo było naczyniem. Natomiast słowo - pusto, bardzo by pasowało, jednak nie mam na to pomysłu. Sam obrazek bardzo trafia do mnie. Pozdrawiam serdecznie
HAYQ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. listek oczywiście przykrywa ptaka? ;)) Ładne haiku Stasiu, Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Anno, to może tak? w jesiennym słońcu listek na suchym drzewie ptak na gałęzi Wldi też ładnie,dzięki HAYQ, kłaniam się, to z twojej inspiracji... dziękiserd.
HAYQ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma za co - wiem, że żartujesz ;) ale co tam, jak z mojej to może tak? w jesiennym słońcu przy pełnym π wie lis tom w gałę zi - ptak gra śmiechowo pozdrawiam :)
Ann N.N. Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz co? To puste drzewo może jest mniej poprawnie ale za to strasznie obrazowe. :o) Wiem, że marudzę... ;p
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Anno, dzięki za ... no to dobrze ze nie zmieniłam na początku. HAYQ, naprawdę z twojej inspiracji wczesniejszym haikiem ale ten zrobiłeś , super, cmook w oboje
Rekomendowane odpowiedzi