Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Judyt! dziewięć sił :)) PozdrawiaMy.
IN Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 czytam sobie i czytam... i czytam aż się całkiem zauroczyłam zasłuchałam budzi mnie dopiero końcowy wykrzykajnik ;) jak dla mnie, mogłoby go nie być (w tytule też) ale oczywiście decydują Autorzy, skoro wstawili - widać potrzebne pozdrawiam, :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! wykrzyknik jest tylko jeden, w tytule ponieważ dziewięć sił to wiele. Bardzo dziękujemy za odwiedziny:) PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolę dziesięć:)) pozdrawiam
IN Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! wykrzyknik jest tylko jeden, w tytule ponieważ dziewięć sił to wiele. Bardzo dziękujemy za odwiedziny:) PozdrawiaMy. fakt... sprawdziłam jednak się wybiorę do okulisty... pewnie to tzw 'powidok' ;), wykrzykajnik z tytułu przeskoczył mi na zakończenie zastanawiające, że działo się tak przy wielokrotnym czytaniu.... eh życie... teraz oprócz rękawiczek i parasolek będę jeszcze gubić okulary ;) :)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 INko! Oczy mają prawo być zmęczone dłonie ktoś ogrzeje ...a parasolki są bardzo tanie. Uśmiechu. PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolę dziesięć:)) pozdrawiam Judyt! To Siła!! KłaniaMy.
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolę dziesięć:)) pozdrawiam Judyt! To Siła!! KłaniaMy. Ale komu kłaniaMy moje SięWam ;)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Judyt! Czytelnikowi Tobie pozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to nie;) wolę się kłaniać JaWam pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Judyt! zdrowia:) odkłaniaMy.
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję już prawie odkłaniam uparcie;) a co!
Ociec Piotr Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 To zachwyt. Ładne pytania i piękna odpowiedź. Pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ociec! Nisko chylimy czoła:)) pozdrawiaMy.
Rekomendowane odpowiedzi