Sebastian_Pietrzak Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 wymykasz się tylnym wejściem do kuchni próbując samemu ugotować cały dzień lecz gdzie te składniki odwróć się do cholery do kąta -chichoczą tam co ten znów smaży twoje nogi lewitują w innej przestrzeni bo mieszkasz w pudełku małych zaiskrzeń więc uważaj kto wyciąga zapałkę wczoraj wylałeś cały mózg w poszukiwaniu inspira-akacji nic nie przyszło do głowy za to wszystko wybyło zostawiając pustą a cztery to interesujące lecz proszę wyjawić tak dużo pan pisze o rżnięciu w technikolorze ale kto jest pana mistrzem masturbacji
Rafał_Leniar Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Hm... Plusa wstawić mogę za oryginalność [stylu, czy za sam zamysł] Ale wiersz jako całość mi nie odpowiada. Fragmenty, które się do tego przyczyniają to:"ugotować cały dzień" "wczoraj wylałeś cały mózg w poszukiwaniu inspira-akacji". Pointa nawet ciekawa, choć początkowo miałem ją wymienić powyżej. Póki co mogę powiedzieć, że nie podoba mi się; ale werbalnie - nie treściowo. Choć ciężko mi się w ten tekst zagłębić. Pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 nie wiem, dla mnie bardziej to medyczne niż literackie; J.S
Rekomendowane odpowiedzi