Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w szarości i samotności odnajdywać się, w zapomnieniu i łzach ukrywać. z wydeptanych ścieżek schodząc o zmierzchu trafiać do punktu gdzie świat się kończy. szeptem być. szeptem się określać...
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 --> Adam Szadkowskiznów u mnie szarości i zmierzch serdecznie pozdrawiamSareimheinn Nevarfreyties
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śliczne... ma taki niepowtarzalny nastrój, dwa pierwsze i dwa ostatnie wersy najlepsze oczywiście moim zdaniem.Serdecznie pozdrawiamNatalia
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poczułam Grechutę...przynajmniej na początku... ale teraz nie potrafie sie tym cieszyć, choć ładnie jest...pozdrawiam bardzo bardzo.czarna_Owca.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm, coś się w tej treści zawiera...coś nad czym skupiłem uwagę.i dlatego mi się podoba.Pozdrawiam.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za uwagę, nie sądziłem, że takie słowa mogę tu usłyszeć, przeczytać...pozdr.S.N
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten wiersz cos w sobie ma..Nie wiem co.. ale cos..
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorma @ Jul 8 2003, 03:44 PM) Ten wiersz cos w sobie ma..Nie wiem co.. ale cos.. --> Dormawedług mnie przede wszystkim sporo zmierzchu i szeptów, hihipozdrawiam serdecznie.Sareimheinn
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wow! czytam po raz n-ty i coraz bardziej mi się podoba, ostatnie wersy wielce wymowne (ucieczka od zgiełku, podążanie własną, "mocno indywidualną" drogą, brak zrozumienia ludzi, chęć ukrycia się przed światem - jest to raczej wynikiem braku stuprocentowej samoakceptacji)-tak to czuję... pzdr Piotr Mogri
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ache ten romantyzm-znów nastaje..ach...ślicznie
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bracie! Ty mnie tak bardzo nie rozgryzaj, bo ja tu niedługo stanę nagi i wszyscy zobaczą jaki naprawdę jestem w środku! ;) a ja naiwnie myślałem, że się za poezją skryję... pozdrawiam! mało-anonimowy;) Sare.N.
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "szeptem być. szeptem się określać..." Przepiękne zakończenie, które bardzo wyraźnie -choć szeptem- stawia wielką pieczęć na świętnym postanowieniu. Jednak dzięki temu wierszu stajesz się krzykiem! Pozdrawiam serdecznie!
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się,nastrój świetnie oddany
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, :):):) nie wiesz nawet jak bardzo cię rozumiem... Piotr Mogri
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 --> Piotr Mogri no i to rozumienie najbardziej mnie zastanawia, a nawet zaczyna przerażać... pozdr. Sare.N.
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niezwykły wiersz.....oddaje nastrój nocnej przechadzki jesienia....
Kasia_Karpińska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo piękny.. a dwia ostatnie wersy...śliczne zabieram do ulubionych dziękuje kasia:)
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 postawię piwo każdemu, kto przy okazji komantarza wyjaśni mi co mu się w którymkolwiek z moich wierszy podoba/ niepodoba. :) przykro mi ale komantarze: "podoba mi się... żadnych uwag..." lub "Twój avatar jest tak okropny, że pomijam zwykle, to, co piszesz." "Przegadany w całości. Tu się nie da nawet napisać komentarza, musiałabym się przyczepić do wszystkiego. Nadęty jak balon. Grafomania najczystszej wody. Koszmar." jakoś mi niewiele mówią i trudno mi z nich konkretne wnioski wyciągnąć, nawet przy szczerych chęciach:) pozdrawiam serdecznie Sareimheinn Nevarfreyties PS. jeśli "ktoś wyjaśniający" nie ma 18 lat, zamiast piwa postawię colę albo inny soczek. :) [sub]Tekst był edytowany przez Sareimheinn Nevarfreyties dnia 01-11-2003 10:36.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi