Mr.Suicide Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 droga pani jak ja mogę pani no jak dzień dobry sobie pani życzy słyszeć ode mnie kiedy ja nie mogę tego dzień dobry pani okazywać i proszę /nie popadając - jak to ma pani w zwyczaju - w absurdalność/ uwierzyć że to jest ostateczne wydanie supremum naszych relacji pani jest zbyt fluktuacyjna względem córki tak nie można manipulować proszę zostawić to konsumpcyjne podejście do własnego potomstwa może wówczas dojdzie do wariacji mojego nastawienia wobec pani amen
Mr.Suicide Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 pisane na gorąco. proszę wybaczyć i wesprzeć gorącą radą ;) uprzejmie dziękuję i nad wyraz mocno pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) amen, o-nie!;) pozwoliłam poszperać pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 dziękuję, Judyt. z pewnością przemyślę Twoje uwagi. to bardzo miło, że zechciało Ci się poświęcić kilka chwil :) pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 'proszę zostawić od konsumpcyjne podejście' - to dziwnie. Amen - też nie przypasiło i ukośniki ;) Chciałem własną wersję maznąć, ale nie mogę, kurde, bo nie mam jeszcze zdolności do poprawek dobrych tekstów ;) Pancolek!
Mr.Suicide Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 pierwszy cytat to z wersji Judyt. co się zaś tyczy ukośników - trudno. niemniej jednak niezmiernie się cieszę, że tekst przypadł Ci do gustu, Pancolku :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę poszperałam, ale co to mało chyba:) idę sobie powoli, bo głowa zwisa;) a proszę. pozdrawiam :)
Mr.Suicide Opublikowano 30 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 żeby tylko za bardzo ona nie opadła, bo jeszcze się przyda ;p pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) tak możliwe:) teraz chorobowo tylko mogę napisać yhm.m.. a po co? pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 u mnie też ostatnio chorobowo ;p po co ? zważ, że to w główce powstają kreacje na nowe wiersze ;p pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 doskonale uchwycona groteskowa sytuacja językowa; co tu więcej - chyba tylko pogratulować! :)) J.S
Mr.Suicide Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 dziękuję. jest mi niezmiernie miło ze względu na przychylny komentarz, jak i pański powrót :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za podzielenie się a kreacje nie tylko z głowy pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 proszę bardzo. lubię podzielać ;) owszem, no nie tylko :) pozdrawiam.
IN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 droga pani jak ja mogę pani - no jak dzień dobry pani życzy sobie słyszeć ode mnie kiedy ja nie mogę tego dzień dobry pani okazywać - i proszę nie popadając / pani zwyczajem/ w absurdalność uwierzyć że to jest ostateczne supremum naszych relacji pani jest zbyt fluktuacyjna względem córki tak nie można manipulować proszę zostawić to konsumpcyjne podejście do własnego potomstwa może wówczas dojdzie do wariacji mojego nastawienia wobec pani amen zamysł przedni ;) troszeczkę się pobawiłam początkiem amen - bezapelacyjnie musi zostać :)
Mr.Suicide Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 IN niezmiernie dziękuję :) genialny pomysł z tymi pauzami na początku. biorę to ! bardzom rad z wizyty :) horns up ! droga pani jak ja mogę pani - no jak dzień dobry pani życzy sobie słyszeć ode mnie kiedy ja nie mogę tego dzień dobry pani okazywać i proszę /nie popadając - jak to ma pani w zwyczaju - w absurdalność/ uwierzyć to jest ostateczne wydanie supremum naszych relacji pani jest zbyt fluktuacyjna względem córki tak nie można manipulować proszę zostawić to konsumpcyjne podejście do własnego potomstwa może wówczas dojdzie do wariacji mojego nastawienia wobec pani amen
Rekomendowane odpowiedzi